Ο Πούτιν ανακοίνωσε την άφιξη μιας νέας παγκόσμιας τάξης !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλαντιμίρ Πούτιν. Εικονογράφηση: discover24.ru

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στους χαιρετισμούς του προς τους συμμετέχοντες του VII Ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (EEF), το οποίο θα διεξαχθεί στις 5-8 Σεπτεμβρίου, δήλωσε ότι η άμεση διμερής συνεργασία μεταξύ των κρατών Ασίας-Ειρηνικού, καθώς και η συνεργασία τους στο πλαίσιο τέτοιων ενώσεων με επιρροή όπως η EurAsEC, η SCO, οι BRICS , η APEC, η ASEAN, «ενισχύονται και αποκτούν δυναμική», γράφει σήμερα 29 Αυγούστου 2022 η EAdaily

«Η Ρωσία είναι έτοιμη να συνεχίσει —μαζί με όλους τους ενδιαφερόμενους εταίρους— να καταβάλλει προσπάθειες για τη βελτίωση της περιφερειακής συνεργασίας σε διάφορες μορφές», σημείωσε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, το κύριο θέμα του WEF το 2022 – «Προς έναν πολυπολικό κόσμο» – είναι πολύ επίκαιρο και σημαντικό.

«Το απαρχαιωμένο μονοπολικό μοντέλο αντικαθίσταται από μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων που βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της δικαιοσύνης και της ισότητας, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα κάθε κράτους και λαού στη δική του κυρίαρχη πορεία ανάπτυξης. Στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού σχηματίζονται ισχυρά πολιτικά και οικονομικά κέντρα, που λειτουργούν ως κινητήρια δύναμη αυτής της μη αναστρέψιμης διαδικασίας».  τόνισε.

Σύμφωνα με τον Πούτιν, στον ιστότοπο του φόρουμ θα συναφθούν διάφορες εμπορικές συμβάσεις και μακροπρόθεσμες συμφωνίες με τη συμμετοχή επιχειρηματικών κύκλων και περιφερειακών αρχών. Επιπλέον, οι εγχώριοι και ξένοι συμμετέχοντες στο φόρουμ θα πρέπει να συζητήσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τις προοπτικές εμβάθυνσης του εμπορίου, των επενδύσεων, της επιστημονικής και ανθρωπιστικής συνεργασίας.

………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Βασικές δηλώσεις Πούτιν στη Διάσκεψη Ασφαλείας της Μόσχας

Ο Πούτιν μίλησε στο SPIEF για τις αρχές της ανάπτυξης της Ρωσίας και τα λάθη της Δύσης. (βίντεο)

Αυτογκόλ της Δύσης ή κατάρα του Πούτιν; Νέα μέτρα της FED:

Πούτιν: Η Δύση έχασε τον πόλεμο – Ριζική κατάρρευση της αμερικανικής παγκόσμιας Τάξης! (vid)

Κορυφαίες συνομιλίες Πούτιν-Αφρικανικής Ένωσης !! Στρατηγική ήττα των ΗΠΑ & Ε.Ε. !!

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

BRICS

Με υπογραφή Πούτιν η Παγκόσμια Τράπεζα των BRICS

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !!

The Washington Post: Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στα πρόθυρα ενός εμφυλίου πολέμου !!

Πανικός στην Ευρώπη. «Θα τελειώσει η «κατάρα του Πούτιν» την ευρωπαϊκή οικονομία;»

ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ;; Βόμβα Πούτιν: “Η Γερμανία παίρνει από εμάς 4 φορές κάτω το αέριο” – “Γιατί δεν ανοίγετε τον Nord Stream2;;” Σολτς: “τώρα υπάρχουν άλλα θέματα – πιο σημαντικά” !!!

«Έρχεται η καταστροφή». Τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης έκλεισαν μαζικά

Ο Πούτιν για την εθνικοποίηση των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων: αυτό μπορεί να φτάσει μακριά – αυτό είναι ένα όπλο με διπλή όψη !

Εντολή του Πάπα Φραγκίσκου. ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα περιουσιακά στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 !!!

……………………………………………………………………………