Εντολή του Πάπα Φραγκίσκου. ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα περιουσιακά στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ
 ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ;; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ;; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΆΠΑΣ ;; ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΓΕΝΙΚΑ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ;; ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ;;; !!! ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΆΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ;;; …

Aggeliki Goudevenou ΕΚΚΛΗΣΗ: Ο Πάπας Φραγκίσκος δίνει εντολή σε όλες τις οντότητες που συνδέονται με το Βατικανό και τις εκκλησιαστικές εντολές να μεταφέρουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τα περιουσιακά στοιχεία στην Τράπεζα του Βατικανού έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Pope’s Rescript, Έκδοση 23 Αυγούστου, Παράγραφος 4:
«4. Η Ιερά Έδρα και τα ιδρύματα που συνδέονται με την Αγία Έδρα και είναι κάτοχοι χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και ρευστότητας, με οποιαδήποτε μορφή και αν διατηρούνται, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα άλλα από το IOR, πρέπει να ενημερώσουν το IOR και να τα μεταφέρουν σε αυτό το συντομότερο δυνατό εντός 30 ημερών από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.”

………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Vatican leaks scandal

Η ανεξιχνίαστη δολοφονία του «Τραπεζίτη του Θεού». Ο ρόλος του Βατικανού, η μαφία και η μασονική στοά Ρ2

IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Βατικανό, Κούβα, Η.Π.Α και Εβραίοι

Η ΣΤΟΑ(CLUB) ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Αφοι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ…

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 215 ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

Ποιό είναι αυτό το Group Vanguard ; Ένα παγκόσμιο χταπόδι… μέτοχος Facebook… Microsoft… Apple… Amazon… Tezla… κλπ…

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

«Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ… ΕΥΡΑΙΩΣ ΠΩΛΗΘΕΝ !!!

Combined International Collateral Accounts (5 video’s)

Milton Friedman: END THE FED ( ΝΕΜΕΣΙΣ )

Oυτοπία το μετα σύμπαν;

Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

………………………………………………………………………..