Μόνιμο το χάος στη Λιβύη μετά τον Καντάφι. 23 νεκροί από τις συγκρούσεις φατριών για την εξουσία στην Τρίπολη

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η Λιβύη είναι διχασμένη μετά την εξέγερση του 2011 που υποστηρίχθηκε από το ΝΑΤΟ κατά του Μοαμάρ Καντάφι. Μια ατιμώρητη εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Καντάφι από μια αγέλη υπανθρώπων. Μια δολοφονία για την οποία πανηγύρισε έξαλλα το υβρίδιο Hillary Clinton … Και έκτοτε στη Λιβύη επικρατεί το χάος …

Η Αποστολή Υποστήριξης των Ηνωμένων Εθνών στη Λιβύη (UNSMIL) ζήτησε το Σάββατο να σταματήσουν οι εχθροπραξίες στην Τρίπολη εν μέσω συγκρούσεων μεταξύ μαχητών στην Τρίπολη, μεταδίδει το libyanexpress

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 , για άλλη μια φορά, ξέσπασαν μάχες στην Τρίπολη μεταξύ αποσπασμάτων πιστών στον αρχηγό του GNU της Λιβύης , Αμπντελχαμίντ Ντμπέιμπα, αφενός, και του πρωθυπουργού Φάθι Μπασάγε, που εκλέχθηκε από το κοινοβούλιο, αφετέρου.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά ΜΜΕ, στις συγκρούσεις για την εξουσία μεταξύ των φατριών, μέχρι στιγμής υπάρχουν 23 νεκροί και 140 τραυματίες.

……..

Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο του έξαλλου πανηγυρισμού της Clinton , και της δολοφονίας του Μουαμάρ Καντάφι , του μοναδικού ηγέτη που κατάφερε και ένωσε τις φατρίες στην πατρίδα του και στα χρόνια του ήταν ένα κράτος που γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και ευημερία , ενώ έφτασε στο σημείο να έχει μηδενικό δημόσιο χρέος , σχεδόν είχε εκμηδενιστεί η αγραμματοσύνη , μεγάλα έργα όπως το τεράστιο κανάλι ύδρευσης της Λιβύης ( στο οποίο , τότε , όπως και σε άλλα έργα , συμμετείχε και η ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ όπου εργάστηκαν πολλοί Έλληνες ) , χτίστηκαν σπίτια για κάθε Λίβυο , χτίστηκαν νοσοκομεία , δρόμοι , ενώ από την εξόρυξη και πώληση του πετρελαίου , κάθε Λίβυος έπαιρνε μέρισμα από τα κέρδη !!!

Αυτό όμως που ενόχλησε κυρίως τους παγκοσμιοποιητές ήταν η προσπάθεια του Μουαμάρ Καντάφι να ενώσει όλη την Αφρική σε μια Αφρικανική Οικονομική Ένωση με τη δημιουργία μιας τράπεζας που θα είχε ένα κοινό νόμισμα για όλες τις αφρικανικές χώρες !!!

Διαθήκη Καντάφι:”…Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή…”

«Αυτή είναι η διαθήκη μου.
Εγώ ο Muammar bin Mohammad bin Abdussalam bi Humayd bin Abu Manyar bin Humayd bin Nayil al Fuhsi Gaddafi ορκίζομαι ότι δεν υπάρχει άλλος Θεός εκτός του Αλλάχ και ότι ο Mohammad είναι ο προφήτης του θεού, μακάριος να είναι. Υπόσχομαι ότι θα πεθάνω σαν Μουσουλμάνος.
Όταν θα σκοτωθώ θα ήθελα να με θάψουν σύμφωνα με τις μουσουλμανικές παραδόσεις, με τα ρούχα που φόραγα την στιγμή του θανάτου μου και το σώμα μου χωρίς να έχει καθαριστεί, σε νεκροταφείο στη Σύρτη κοντά στην οικογένειά μου και τους συγγενείς.
Θέλω η οικογένειά μου ιδιαίτερα οι γυναίκες και τα παιδιά να τύχουν καλής μεταχείρισης μετά το θάνατό μου.
Ο Λιβυκός λαός πρέπει να προστατέψει την ταυτότητά του, τα επιτεύγματά του, την ιστορία του και τη θαυμαστή εικόνα των προγόνων του και των ηρώων του. Ο λαός της Λιβύης δεν πρέπει να εγκαταλείψει τις θυσίες των ελεύθερων και των καλύτερων ανθρώπων του.
Καλώ όλους τους υποστηρικτές μου να συνεχίσουν την αντίσταση και να πολεμήσουν κάθε ξένο επιτιθέμενο κατά της Λιβύης, σήμερα, αύριο και για πάντα.
Ας γνωρίζουν οι ελεύθεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ότι θα μπορούσαμε να παζαρέψουμε και να πουλήσουμε τον αγώνα μας σε αντάλλαγμα με προσωπική ασφάλεια και μια σταθερή ζωή.
Λάβαμε πολλές προσφορές για αυτό αλλά διαλέξαμε να είμαστε στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα και της αντιπαράθεσης θεωρώντας αυτό ως παράσημο του καθήκοντος και της τιμής.
Ακόμη και εάν δεν νικήσουμε αμέσωςθα δώσουμε παράδειγμα για τις επόμενες γενεές ότι επιλέγοντας να προστατεύσουμε τη χώρα είναι τιμή ενώ το ξεπούλημα είναι η μεγαλύτερη προδοσία που η ιστορία θα θυμάται για πάντα παρά τις προσπάθειες άλλων να πείσουν για το αντίθετο».
Muammar al Fuhsi Gaddafi
Ηγέτης του Επαναστατικού Συμβουλίου της Λιβύης

………………..

………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Πάει κι ο Λίβυος Khalifa Haftar, πρώην πράκτορας της CIA !! Tου κατάσχουν ακίνητα στις ΗΠΑ !! [ …Ο Χαλίφα Χάφταρ ήταν κάποτε στέλεχος της CIA που διοικούσε τη στρατιωτική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του Μουαμάρ Καντάφι. Μετακόμισε στις ΗΠΑ από το Τσαντ το 1991. Μετά την εκδίωξη του Καντάφι, επέστρεψε στη Λιβύη το 2011 και υπηρέτησε στη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση μέχρι το 2014, όταν ξέσπασε ο εμφύλιος πόλεμος στη χώρα… ]  Φωτορεπορτάζ: Η τελευταία παρέλαση του Χάφταρ

……………………………………………………………………………..