Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι θα πληρώσει για την υποστήριξη της Ουκρανίας 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ … ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΘΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ … ΚΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΘΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1950 – ’60 … ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ …

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ !!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ …

ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ;;; … ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ … ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ … ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ … ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ …

……………………………………………………

Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ: Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ότι θα πληρώσει για την υποστήριξη της Ουκρανίας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τόνισε την ανάγκη για συνεχή υποστήριξη προς την Ουκρανία, αλλά αναγνώρισε ότι αυτό δεν είναι εύκολο έργο και η Ευρώπη θα πληρώσει το τίμημα για να βοηθήσει το Κίεβο. Την άποψη αυτή εξέφρασε το απόγευμα της Τρίτης σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ZDF.

«Βλέπουμε άνευ προηγουμένου υποστήριξη από τους ευρωπαίους συμμάχους του ΝΑΤΟ, τη Γερμανία, τον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Συμμετείχα στην Πλατφόρμα της Κριμαίας [φόρουμ] του Προέδρου [Ουκρανίας] Volodymyr Zelensky σήμερα — και το μήνυμα που εστάλη εκεί από όλους τους ηγέτες που ήταν παρόντες ήταν σαφές: στεκόμαστε αλληλέγγυοι με την Ουκρανία και θα τη στηρίζουμε για όσο χρειαστεί. Αυτό είναι ένα μήνυμα από τους συμμάχους του ΝΑΤΟ».  είπε ο Στόλτενμπεργκ.

Ταυτόχρονα, αναγνώρισε ότι η παροχή στρατιωτικής υποστήριξης στο Κίεβο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

«Δεν λέω ότι είναι εύκολο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Σκοπεύω να συνεργαστώ με άλλους ηγέτες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική για να μας παρέχουν συνεχή υποστήριξη».  – είπε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ.

Παράλληλα, σημείωσε τη συμβολή που έχει η Γερμανία σε αυτό το θέμα, αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι «η γερμανική κυβέρνηση θα κάνει περισσότερα».

Ωστόσο, ο Στόλτενμπεργκ προειδοποίησε ότι ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι σκληρός.

«Θα πληρώσουμε ένα τίμημα για την υποστήριξή μας στην Ουκρανία λόγω των κυρώσεων και, φυσικά, του γεγονότος ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί την ενέργεια ως όπλο. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική,  είπε ο Στόλτενμπεργκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι δυτικές χώρες πρέπει να συνεχίσουν την επιλεγμένη πορεία προκειμένου να «αυξήσουν την πιθανότητα ενός αποδεκτού αποτελέσματος από τη σκοπιά της Ουκρανίας».

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρέχουμε στρατιωτική, οικονομική, ανθρωπιστική και οικονομική υποστήριξη στην Ουκρανία».  τόνισε.

Εν κατακλείδι, ο Στόλτενμπεργκ σημείωσε ότι η υποστήριξη για την Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει για χρόνια, αλλά «αυτό θα έχει συνέπειες όχι μόνο στη στρατιωτική σφαίρα, αλλά και στη βιομηχανία» και πρόσθεσε ότι είναι απαραίτητο να αυξηθεί η παραγωγή.

«Ως ΝΑΤΟ έχουμε δύο ρόλους: πρέπει να υποστηρίξουμε την Ουκρανία, έναν στενό εταίρο. Ένα άλλο καθήκον είναι να αποτραπεί η κλιμάκωση του πολέμου»  , είπε, υπενθυμίζοντας ότι το άρθρο 5 της Βορειοατλαντικής Συνθήκης που υπογράφηκε στην Ουάσιγκτον το 1949, το οποίο προβλέπει συλλογική απάντηση σε περίπτωση «ένοπλης επίθεσης σε ένα ή περισσότερα» ΝΑΤΟ χώρες μέλη, είναι αναμφισβήτητο.

ΠΗΓΗ

……………………..

Επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία (ΝΑΤΟ) χρόνο με τον χρόνο αυξάνει συστηματικά την παρουσία της στα σύνορα της Ρωσίας. Από τη μια πλευρά, ο αριθμός των στρατιωτικών ελιγμών έχει αυξηθεί απότομα – διάφορες ασκήσεις με τη συμμετοχή κρατών γειτονικών με τη Ρωσία που δεν είναι μέλη του ΝΑΤΟ, από την άλλη πλευρά, σώματα και όπλα που απειλούν άμεσα τη Ρωσία αρχίζουν να αναπτύσσονται σε αυτές τις χώρες . Οι ηγέτες της Συμμαχίας, παρά τη συμφωνία να μην επεκταθεί το ΝΑΤΟ προς την Ανατολή, δηλώνουν ανοιχτά την πρόθεσή τους να δεχτούν τη Γεωργία και την Ουκρανία στα μέλη τους. Ο βαθμός της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας αυξάνεται με τη συνοδεία τραβηγμένων κατηγοριών εναντίον της για δήθεν επιθετικές ενέργειες εναντίον των γειτόνων της.

…………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο Μακρόν προς στις χώρες της Δύσης: «κανένας συμβιβασμός με τη Ρωσσία, καμία αδυναμία»

ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΔΩΣΕ ΡΕΥΜΑ!

«Ατμόσφαιρα πανικού» στην Ιταλία για το Φ/Α ! Οι βιομήχανοι τραβούν το αυτί του Ντράγκι !!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΟ Ο,ΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΗΓΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!! ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ … ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο NORD STREAM 2 ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ !!!

[ … Ο Francesco Starace , Διευθύνων Σύμβουλος της ενεργειακής εταιρείας Enel, έκανε λόγο για απότομη άνοδο των τιμών. Το δελτίο τύπου SkyTG24 εκτιμά ότι η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο θα κοστίσει 291 ευρώ ανά μεγαβατώρα ενέργειας τον Οκτώβριο και 295 ευρώ τον Δεκέμβριο. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η τιμή αυτή ήταν 43 ευρώ… ] Nord Stream2. Ο Σρέντερ και ο Λαφονταίν λένε ότι πρέπει να ανοίξει, ο Scholz λέει ΟΧΙ και στέλνει στην καταστροφή την Ε.Ε. !! ]

…………………………………………………………………………………..