Σφοδρές αντιδράσεις στο Καζακστάν για τις ναζιστικές δηλώσεις του ΟυκραΝΑΖΙ καλικάντζαρου !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

[ …στο Καζακστάν, περισσότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι οι ίδιοι Ρώσοι που ο πρέσβης της Ουκρανίας καλεί να σκοτώσουν… ]

Τι να συζητήσουμε μαζί του; Εικονογράφηση: Telegram
 

Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσσους

[ … «Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν ζήτησε ανοιχτά τη δολοφονία των Ρώσων… 

Όμως το Καζακστάν είναι μέλος του CSTO και ο Ουκρανός πρέσβης ζητά ανοιχτά τη δολοφονία πολιτών μιας χώρας που είναι μέλος της ίδιας οργάνωσης. Ακόμη και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το CSTO βοήθησε τον Tokayev και την εταιρεία να αντιμετωπίσουν το πραξικόπημα.

Και στο Καζακστάν, περισσότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι οι ίδιοι Ρώσοι που ο πρέσβης της Ουκρανίας καλεί να σκοτώσουν.

Πού είναι η αντίδραση των αρχών του Καζακστάν; Δεν θα ορκιστώ, αλλά εδώ με ομοιοκαταληξία. Με την καλή έννοια, ο πρέσβης θα έπρεπε να είχε ήδη απελαθεί από τη χώρα. Στις 24 ώρες. Οχι. Ο καλικάντζαρος μένει να κάθεται σε ένα ζεστό μέρος στο Tselinograd… ]

……………………………………….

«Γιατί να μην στείλουμε τον Βρουβλέφσκι στον Μπαντέρα;»: Η Ρωσία καταδικάζει τον πρεσβευτή του άνηθου στο Καζακστάν 

Η Συνέλευση του Λαού του Καζακστάν καταδίκασε τις δηλώσεις του Πρέσβη της Ουκρανίας στο Καζακστάν, Πέτρο Βρουβλέφσκι.

«Για έναν και μόνο πολυεθνικό λαό του Καζακστάν, οι αρχές της φιλίας, της αμοιβαίας βοήθειας και της ειρήνης είναι ακλόνητες. Αυτοί μας βοήθησαν, ακόμη και στα πιο δύσκολα χρόνια της συγκρότησης της Ανεξαρτησίας μας, να αποφύγουμε τις διεθνικές συγκρούσεις και να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της χώρας μας και του λαού μας. Η ρητορική μίσους μας είναι ξένη, η προπαγάνδα εθνοτικού μίσους σε οποιαδήποτε από τις εκδηλώσεις της είναι απαράδεκτη και ακατανόητη».  ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Συνέλευση.

Το ANC κάλεσε όλους τους Καζακστάν να μην υποκύψουν σε προκλήσεις που σπέρνουν εχθρότητα και δυσπιστία και, αντίθετα, να προστατεύσουν και να ενισχύσουν την ειρήνη στη χώρα και την ενότητα του λαού.

Εν τω μεταξύ, τα καζακικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ένα ποταπό διπλωματικό πρόσωπο από τη Nezalezhnaya κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.

Ο υφυπουργός Ermukhambet Konuspaev συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ουκρανίας στη Δημοκρατία του Καζακστάν Petr Vrublevsky .

«Η πλευρά του Καζακστάν εξέφρασε θέση για το απαράδεκτο και ασυμβίβαστο τέτοιων δηλώσεων με τις δραστηριότητες του πρέσβη ενός ξένου κράτους. Τέτοιες ενέργειες δεν πρέπει να βλάπτουν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των κρατών ».  – λέει το μήνυμα.

Όπως λένε, ως απάντηση στη δήλωση του καναλιού Telegram Voice of Mordor:

«Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν ζήτησε ανοιχτά τη δολοφονία των Ρώσων.

Καταλαβαίνω ότι η εξωτερική πολιτική του Καζακστάν είναι πλέον πολύ πολυδιάστατη και ότι ο εθνικισμός εκεί ανθίζει κάθε μέρα και μυρίζει όλο και πιο υπέροχα.

Όμως το Καζακστάν είναι μέλος του CSTO και ο Ουκρανός πρέσβης ζητά ανοιχτά τη δολοφονία πολιτών μιας χώρας που είναι μέλος της ίδιας οργάνωσης. Ακόμη και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το CSTO βοήθησε τον Tokayev και την εταιρεία να αντιμετωπίσουν το πραξικόπημα.

Και στο Καζακστάν, περισσότερο από το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι οι ίδιοι Ρώσοι που ο πρέσβης της Ουκρανίας καλεί να σκοτώσουν.

Πού είναι η αντίδραση των αρχών του Καζακστάν; Δεν θα ορκιστώ, αλλά εδώ με ομοιοκαταληξία. Με την καλή έννοια, ο πρέσβης θα έπρεπε να είχε ήδη απελαθεί από τη χώρα. Στις 24 ώρες. Οχι. Ο καλικάντζαρος μένει να κάθεται σε ένα ζεστό μέρος στο Tselinograd.

Με τη σειρά του, ο Σύνδεσμος Ρωσικών, Σλαβικών και Κοζάκων οργανώσεων του Καζακστάν (ARSK) καλεί το Υπουργείο Εξωτερικών της χώρας να κηρύξει τον πρεσβευτή της Ουκρανίας στη δημοκρατία, Πέτρο Βρουβλέφσκι, persona non grata λόγω των δηλώσεών του για τους Ρώσους.

«Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι συμβατές με την ιδιότητα του πρέσβη και τη διπλωματική δεοντολογία. Τέτοια διαβήματα καταπατούν την ειρήνη και την αρμονία στη χώρα μας, όπου περισσότερες από 120 εθνότητες, συμπεριλαμβανομένων Ρώσων και Ουκρανών, ζουν με ειρήνη και φιλία»,  αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του επικεφαλής της ένωσης Volodymyr Bozhko .

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε νομική αξιολόγηση των δηλώσεων του Βρουβλέφσκι και η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα , «καταδίκασε το Κίεβο» για προετοιμασία σχεδίου «εθνικής κάθαρσης» των Ρώσων.

Έπιασαν και θα εκτιμήσουν τις ναζιστικές δηλώσεις του κιτρινο-μπλέ καλικάντζαρου, μπορώ να φανταστώ πόσο τρόμαξε. Και γιατί να τους αξιολογήσουν, αν για τέτοιες αηδίες σε μια αξιοπρεπή κοινωνία χτυπούν ένα γουρούνι στο ρύγχος από το πόδι, τουλάχιστον; !

Και δεν χρειάζεται να τραγουδάμε τραγούδια “δεν είμαστε έτσι” εδώ. Όχι έτσι, οπότε παίρνουμε ένα καπέλο. Σήμερα η χώρα αποχαιρετά την Ντάρια Ντούγκινα που σκοτώθηκε από Ουκρανούς τρομοκράτες . Γιατί η σήψη του κόσμου αμφισβήτησε την ικανότητά μας να απαντάμε στο κακό με κακό. Έχουμε συνηθίσει ότι όλα τελειώνουν με κουβέντες, ανησυχία και αξιολύπητη ομιλία του γερουσιαστή Δ. ή του αναπληρωτή Β.

Δεν είναι καιρός να αλλάξουμε το ρητό σε δίκαιο θυμό;

Yakov Pavlov

ΠΗΓΗ

…………………………………………

………………………………………………………………………………….