Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσσους

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ !!! Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΑΣΚΕΝΑΖΙ – ΧΑΖΑΡΟΙ. Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

… ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ !!! ΕΝΑ ΣΚΥΛΟΛΟΪ … ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ …

[ … Στην αρχαιότητα ο κάτω Δνείπερος (ΒΟΡΥΣΘΕΝΗΣ) και η βόρεια ακτή της Μαύρης Θάλασσας  υπήρξε αποικία των Ελλήνων, 

και κατά την αρχαιότητα ήταν το πεδίο για την καταπολέμηση των ασιατικών ορδών: Χαζάροι, Πετσενέγοι, Κούμαν-Κιπτσάκ, Μογγόλοι.

…………………………………………………..

Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν: Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους 

Ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Ουκρανίας στο Καζακστάν Πετρ Βρουβλέφσκι ανακοίνωσε τις προσπάθειες του καθεστώτος του Κιέβου να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους Ρώσους. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 22 Αυγούστου, το τηλεγραφικό κανάλι «Yaroslav’s Letters».

«Προσπαθούμε να σκοτώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς. Όσο περισσότερους Ρώσους σκοτώνουμε τώρα, τόσο λιγότερο τα παιδιά μας θα πρέπει να τους σκοτώσουν. Αυτό είναι όλο”,  είπε ο Βρουβλέφσκι .

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από τις αρχές του Καζακστάν σε αυτή τη συνέντευξη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, συγκεντρώσεις που έχουν εγκριθεί από τις αρχές για την υποστήριξη της Ουκρανίας έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές φορές στο Καζακστάν με δημόσια καταδίκη των ενεργειών της Ρωσίας. Ταυτόχρονα, απαγορεύονται οι ενέργειες υποστήριξης της Ρωσίας. Οι αρχές επιβολής του νόμου της δημοκρατίας απαγορεύουν επίσης τη δημόσια επίδειξη των συμβόλων Ζ, ενώ δεν αντιδρούν με κανέναν τρόπο στους πολίτες που φορούν ρούχα με τα λογότυπα των ουκρανικών εθνικιστικών ταγμάτων σε δημόσιους χώρους.

Εικονογράφηση: κανάλι τηλεγραφήματος “Γράμματα του Γιαροσλάβ”

Και τις προάλλες, ένα άλλο μουσικό βίντεο για την υποστήριξη της Ουκρανίας δημοσιεύτηκε στο τμήμα του Διαδικτύου στο Καζακστάν.

ΠΗΓΗ

Το υπουργείο Εξωτερικών του Καζακστάν διαμαρτυρήθηκε στον Ουκρανό πρεσβευτή Vrublevsky για τα λόγια του για τους Ρώσους

Η Συνέλευση του Λαού του Καζακστάν καταδίκασε τις εκκλήσεις του Πρέσβη της Ουκρανίας να σκοτώσει Ρώσους

………………………………………………………………

Ο επίτιμος καλλιτέχνης της Ουκρανίας Yevhen Nishchuk, ομιλητής του Verkhovna Rada, και. σχετικά με. Πρόεδρος της Ουκρανίας Oleksandr Turchynov και αρχηγός της παράταξης Batkivshchyna, υποψήφιος για τη θέση του πρωθυπουργού της Ουκρανίας Arseniy Yatsenyuk στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο Κίεβο. 2014 - RIA Novosti, 1920, 24/05/2022
………………
………………………………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ … Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !
… ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΟΥΚΡΑΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Azov … ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !!!
.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ , ΟΙ ΑΞΙΕΣ , ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ !!!
.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ [ … στόχευαν στον πατέρα της, τον Ρώσσο φιλόσοφο Alexander Dugin.- αλλά μπήκαν στη Ντάσα, όπως συνήθως κάνουν οι γνωστές -άγνωστες σατανικές δυνάμεις. Δολοφονούν τα παιδιά, για να βγάλουν από την μέση το πατέρα… … ]
.
ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΟΤΙ … [ … Μετά τις 24 Φεβρουαρίου 2022, μια νέα εποχή ξεκίνησε – όχι η εποχή του Ντούγκιν και όχι η εποχή του Πούτιν, αλλά ακριβώς η εποχή που ο Ντούγκιν προέβλεψε και έφερε πιο κοντά. Γι’ αυτό, προφανώς, αποφάσισαν να τον βγάλουν απ΄την μέσηόταν δεν μπορούν να νικήσουν την ιδέα, τον φιλόσοφο, το δολοφονικό  μίσος στρέφεται εναντίον αυτού και της οικογένειας του που τολμά να σκεφτεί διαφορετικά από ό,τι θα έπρεπε για αυτούς, και ειδικά όταν η ιδέα αποκτά μορφή… ]
……
Ντάρια Ντούγκινα+ΠΛΑΤΩΝ Ο πατέρας της, καθηγητής Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι, ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ(βίντεο) . Λένε ότι ο καθηγητής ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ Αλεξάντερ Ντούγκιν είναι, σύμβουλος του Πούτιν. Και ο Πούτιν σίγουρα διάβασε την Πολιτεία του Πλάτωνα, γι αυτό ο Αλεξάντρ Ντούγκιν έχει στενούς δεσμούς με το Κρεμλίνο .
.
Η κόρη του Ντάρια Ντούγκινα, ήταν ήδη γνωστή ως πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος, όχι μόνο στη Ρωσσία  αλλά και στην Ευρώπη.
Μετά την αποφοίτησή της, η Ντούγκινα εισήλθε στο μεταπτυχιακό σχολείο του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας και έγραψε μια διατριβή σχετικά με τις ερμηνείες της πολιτικής φιλοσοφίας του Πλάτωνα και των σχολίων του Πρόκλου.
.
Μέχρι το 2020 έκανε παρουσιάσεις και ανέπτυξε το δικό της εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αφιερωμένο επίσης στη φιλοσοφία του Πλάτωνα.

……………………………………………………………………………..