Για πιθανό πόλεμο κατά της Ρωσσίας προετοιμάζονται στον βρετανικό στρατό !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρετανοί στρατιωτικοί - RIA Novosti, 1920, 22/08/2022
Ο βρετανικός στρατός προέτρεψε να προετοιμάσει τους αγαπημένους του για έναν πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Ο αξιωματικός εντάλματος Κάρνεϊ προέτρεψε τον βρετανικό στρατό να προετοιμαστεί για έναν πιθανό πόλεμο με τη Ρωσία

Το βρετανικό στρατιωτικό προσωπικό θα πρέπει να προειδοποιήσει τις οικογένειές τους ότι θα μπορούσαν να σταλούν σε πόλεμο με τη Ρωσία, δήλωσε ο αξιωματικός εντάλματος Πολ Κάρνεϊ στο επίσημο περιοδικό του Στρατιώτη του Βρετανικού Στρατού.
“Ζητώ από εσάς (το στρατιωτικό προσωπικό – επιμ. σημ.) να συζητήσετε μαζί τους (συγγενείς – εκδ. σημ.) μια πιθανή ανάπτυξη αυτή τη στιγμή”, δήλωσε ο στρατός.
Ο Κάρνεϊ προέτρεψε επίσης το στρατιωτικό προσωπικό να βρει τους αριθμούς τηλεφώνου των τμημάτων πρόνοιας και των ιερέων.
.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, απαντώντας νωρίτερα σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο προετοιμασίας για «πόλεμο» με τη Ρωσία , είπε ότι δεν πιστεύει ότι «θα έφτανε σε αυτό». Ο Τζόνσον υποστηρίζει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ βοηθούν την Ουκρανία μόνο για να μπορέσει να αμυνθεί.
Η Ρωσία είχε προηγουμένως στείλει ένα σημείωμα στις χώρες του ΝΑΤΟ λόγω της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία. Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σημείωσε ότι κάθε φορτίο που περιέχει όπλα για την Ουκρανία θα γίνει νόμιμος στόχος για τη Ρωσία. Το υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ «παίζουν με τη φωτιά» προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία. Ο εκπρόσωπος του προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι η άντληση όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία δεν συμβάλλει στην επιτυχία των ρωσο-ουκρανικών διαπραγματεύσεων και θα έχει αρνητικές επιπτώσεις.
.
Μια ομάδα μαχητικών F-35A Lightning II - RIA Novosti, 1920, 10.08.2022

ΠΗΓΗ

……………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι

……………………………………………………………………..