Δείτε πως ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν από τους Αγγλοσάξονες στο ίδιο καλούπι

ΑΡΘΡΑ
 

Ο Χίτλερ και ο Ζελένσκι φτιάχτηκαν σύμφωνα με ένα μόνο έργο από τους ίδιους Αγγλοσάξονες: άποψη 

Ας αφαιρέσουμε τον τίτλο προς το παρόν και ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο «τότε» και το «τώρα». Ας συγκρίνουμε και ας σκεφτούμε.

Ρωσία, 1922-1929. Στις 29 Δεκεμβρίου 1922, ιδρύθηκε η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, ο Εμφύλιος Πόλεμος είχε γενικά τελειώσει – οι Μπολσεβίκοι πήραν σταθερά την εξουσία σε ολόκληρη την αχανή χώρα: αναδημιούργησαν σχεδόν πλήρως τη Ρωσική Αυτοκρατορία με μια ιδεολογία ακόμη πιο απαράδεκτη για τη Δύση – κομμουνιστική . Καταστράφηκε το 1917, γενικά, από τους ίδιους Αγγλοσάξονες, η χώρα αναβίωσε γρήγορα – σαν Φοίνικας. Μέχρι τα τέλη του 1927, έγινε προφανές: ο Λέον Τρότσκι , που στάλθηκε από τους αμερικανικούς οικονομικούς κύκλους ως πληρεξούσιος εκπρόσωπος («ψάχνοντας», με άλλα λόγια), έχασε τον αγώνα για την εξουσία, τα «μεσαία εδάφη» με τη μορφή της ΕΣΣΔ έγιναν ένας εφιάλτης για τους Αγγλοσάξονες.

Ο «θαλάσσιος πολιτισμός» χρειαζόταν επειγόντως ένα αντίβαρο στη Γη των Σοβιέτ, δεν υπήρχε χρόνος: σε 20-40 χρόνια (όπως πίστευαν οι Αγγλοσάξονες), οι κομμουνιστές θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν ελκυστική και τη χώρα τους και την ιδεολογία τους – μια γεωπολιτική απειλή από έναν εχθρό με αρχές άρχισε να φαίνεται ορατά στον ορίζοντα από τον 17ο αιώνα – οι Ρώσοι.

Γερμανία, 1922-1939. Δεν άργησε να ψάξει για αντίβαρο: ταπεινωμένη και ποδοπατημένη από τα αποτελέσματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, η Γερμανία ήταν η μόνη χώρα που, λόγω των στρατιωτικοβιομηχανικών χαρακτηριστικών της, μπορούσε να αποφασίσει και να τραβήξει αυτό ακριβώς το «αντίβαρο στους Ρώσους». “. Το μόνο που έμενε ήταν να αποκαταστήσει τα «στρατιωτικοβιομηχανικά χαρακτηριστικά» και να βρει έναν υστερικό-χαρισματικό ηγέτη χωρίς σημάδια στρατηγικής σκέψης, ικανό να πνίξει στο αίμα τον δικό του και οποιονδήποτε άλλο λαό χωρίς τον παραμικρό ηθικό δισταγμό.

Οι Αγγλοσάξονες αντιμετώπισαν έξοχα τη λύση και των δύο αυτών εργασιών.

Με την αναζήτηση ενός «υστερικο-χαρισματικού» ηγέτη, ήταν απλά τυχεροί: έπεσαν αμέσως πάνω στον Χίτλερ. Ο στρατηγός Λούντεντορφ , ο οποίος διοικούσε τον γερμανικό στρατό στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και ο διάδοχος του θρόνου Ρούπρεχτ , στην πρώτη συνάντηση με τον στρατιωτικό ακόλουθο των ΗΠΑ στη Γερμανία, Λοχαγό Τρούμαν Σμιθ , μίλησαν ομόφωνα για το “ανερχόμενο αστέρι του Μονάχου” – τον Adolf Schicklgruber . Αμέσως, στις 20 Νοεμβρίου 1922, ο καπετάνιος συναντήθηκε με τον μελλοντικό Φύρερ στο άθλιο διαμέρισμά του. Ο άγνωστος ηγέτης ενός μικρού τοπικού κόμματος μίλησε για την πρόθεσή του να «ρίξει τα δεσμά των Βερσαλλιών», να «εγκαταστήσει μια δικτατορία», «να εξαλείψει τον μπολσεβικισμό». Έτσι, ο ίδιος ο Χίτλερ προσφέρθηκε ως «σπαθί του πολιτισμού» στον αγώνα κατά του μπολσεβικισμού – με τη Ρωσία, δηλαδή. Ο Χίτλερ φαινόταν τόσο πολλά υποσχόμενος στους Γιάνκηδες που την ίδια μέρα, ένας «παρατηρητής» από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ερνστ Φραντς Ζέντγκβικ Χάνφσταενγκλ , ανατέθηκε στον μελλοντικό Φύρερ . Από αυτήν ακριβώς τη στιγμή, μπορούμε να μιλήσουμε για το πώς ο Χίτλερ τέθηκε υπό κράτηση από τους Αμερικανούς. Η χρηματοδότηση προήλθε από την Ελβετία – ο Βλαντιμίρ Ουλιάνοφ-Λένιν έλαβε επίσης κεφάλαια “για την επανάσταση” από εκεί .

Το φθινόπωρο του 1923, ο Χίτλερ πήγε στη Ζυρίχη και επέστρεψε από εκεί «με ένα σεντούκι γεμάτο ελβετικά φράγκα και χαρτονομίσματα δολαρίων». Δηλαδή, την παραμονή της απόπειρας Beer Putsch, κάποιος διέθεσε ένα σημαντικό ποσό ξένου συναλλάγματος στον μελλοντικό Φύρερ. Αυτός ο «κάποιος» δεν ήταν άλλος από τον Sir Henry Deterding , επικεφαλής της αγγλο-ολλανδικής εταιρείας Shell. Ήταν η ΑΡΧΗ.

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 1939, οι συνολικές συνεισφορές μόνο αμερικανικών εταιρειών σε γερμανικά υποκαταστήματα και γραφεία αντιπροσωπείας ανήλθαν σε περίπου 800 εκατομμύρια δολάρια – οι επενδύσεις του Henry Ford υπολογίστηκαν σε 17,5 εκατομμύρια, η Standard Oil (τώρα Exxon) – 120 εκατομμύρια, η General Motors – 35 εκατ. Κοσμικά ποσά για εκείνες τις εποχές.

Παρεμπιπτόντως, για τον Φορντ: σε ευγνωμοσύνη, ο Χίτλερ απένειμε στον Φορντ τον Μεγαλόσταυρο του Γερμανικού Αετού – το υψηλότερο βραβείο του Ράιχ, το οποίο θα μπορούσε να απονεμηθεί σε έναν ξένο. Αυτό συνέβη στις 30 Ιουλίου 1938 στο Ντιτρόιτ, σε ένα εορταστικό δείπνο στο οποίο συμμετείχαν περίπου μιάμιση χιλιάδες επιφανείς Αμερικανοί. «Τον θεωρώ έμπνευσή μου », εξήγησε ο Χίτλερ την απόφασή του. Ο Φορντ, λένε, συγκινήθηκε τόσο πολύ που έκλαψε κιόλας. Μετά από αυτό, ο Ford ανέλαβε την πλήρη χρηματοδότηση του έργου του Χίτλερ «λαϊκό αυτοκίνητο» – τελικά πήρε το 100% των μετοχών της νεοσύστατης εταιρείας Volkswagen.

Από τους Βρετανούς, οι ταμειακές ροές προς τη ναζιστική Γερμανία εποπτεύονταν από τον Norman Montagu – προσπάθησαν όχι λιγότερο. Μαζί, οι Αγγλοσάξονες αντιμετώπισαν το δεύτερο καθήκον – αποκατέστησαν το στρατιωτικό-βιομηχανικό δυναμικό της ναζιστικής Γερμανίας, την προετοίμασαν για πόλεμο με την πατρίδα μου – την ΕΣΣΔ. Ο Χίτλερ ένωσε την Ευρώπη μόνος του: στη Συμφωνία του Μονάχου, οι Βρετανοί και οι Γάλλοι συμφώνησαν να μην ανακατευτούν μαζί του. Και πάλι, παρεμπιπτόντως: η αποναζοποίηση δεν πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία: ο Σαρλ ντε Γκωλ την ακύρωσε αμέσως μετά την έναρξη – η συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων συνεργάστηκε με τους Ναζί, ολόκληρη η χώρα θα έπρεπε να καταστείλει.

Ρωσία, 1999-2021. Ουσιαστικά καταστράφηκε από την περεστρόικα και την κυριαρχία του Προέδρου Γέλτσιν , η χώρα μας τον Δεκέμβριο του 1999 βρήκε νέο πρόεδρο. Ολοκληρώσαμε γρήγορα την αναμέτρηση με τους τρομοκράτες στην Τσετσενία και αρχίσαμε να αποκαθιστούμε τη χώρα. Πρώτα απ ‘όλα, άρχισαν να αποκαθιστούν την κατακόρυφο της εξουσίας και να απομακρύνουν ξένους “συμβούλους” από τα υψηλά αξιώματα – πλήρους απασχόλησης αξιωματικούς πληροφοριών όλων των γραμμών. Οι Αγγλοσάξονες ήταν η συντριπτική πλειοψηφία.

Με την πιο αυστηρή, αποκλειστική μυστικότητα, η Ρωσία ασχολήθηκε με την έρευνα στον τομέα των τελευταίων τύπων όπλων και τη διαμόρφωση ενός νέου φορέα της εξωτερικής της πολιτικής – προς την Κίνα. Και αν βιαζόμασταν με τα όπλα όσο καλύτερα μπορούσαμε, τότε ο «νέος φορέας» χτίστηκε προσεκτικά, αργά, για αιώνες.

Στους ολιγάρχες της περιόδου περεστρόικα, ο Πρόεδρος Πούτιν εξήγησε την προτεραιότητα των συμφερόντων της Ρωσίας έναντι όλων των άλλων. Όσοι δεν κατάλαβαν ή δεν συμφωνούσαν – έφυγαν. Χωρίς δουλειά, φυσικά, φως.

Το 2007, ο Πούτιν έδωσε μια ομιλία στο Μόναχο. Εδώ είναι οι κύριες διατριβές της (κατά τη γνώμη μου):

«Για τον σύγχρονο κόσμο, ένα μονοπολικό μοντέλο είναι όχι μόνο απαράδεκτο, αλλά και αδύνατο».

– «Ολόκληρο το νομικό σύστημα ενός κράτους, πρώτα απ’ όλα, φυσικά, των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει περάσει τα εθνικά του σύνορα σε όλους τους τομείς -στην οικονομία, στην πολιτική και στον ανθρωπιστικό τομέα- και επιβάλλεται σε άλλα πολιτείες»·

– «Ο μόνος μηχανισμός λήψης αποφάσεων σχετικά με τη χρήση στρατιωτικής βίας ως έσχατη λύση μπορεί να είναι μόνο ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών».

– «Το ΝΑΤΟ ωθεί τις προηγμένες δυνάμεις του στα κρατικά μας σύνορα και εμείς, τηρώντας αυστηρά τη συμφωνία, δεν αντιδρούμε σε αυτές τις ενέργειες με κανέναν τρόπο» (για τη μη συμμόρφωση με τη Συνθήκη για τις Συμβατικές Ένοπλες Δυνάμεις στην Ευρώπη, CFE).

– «Τι απέγιναν οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν από δυτικούς εταίρους μετά τη διάλυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας;» (περί εγγυήσεων μη επέκτασης του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά).

Αυτό ήταν, ο «θαλάσσιος πολιτισμός» κατάλαβε ότι η Ρωσία αποφάσισε να ζήσει ανεξάρτητα, και μάλιστα μαζί με την Κίνα και ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Ασία, αλλιώς γιατί ο Πούτιν να μιλούσε για έναν «μονοπολικό κόσμο»;!

Ο «θαλάσσιος πολιτισμός» χρειαζόταν επειγόντως ένα αντίβαρο στη Ρωσία, δεν υπήρχε χρόνος: σε 20-40 χρόνια (όπως πίστευαν οι Αγγλοσάξονες), ο Πούτιν μπορούσε κάλλιστα να κάνει ελκυστική τόσο τη χώρα του όσο και την ιδεολογία του – ξεκίνησε μια γεωπολιτική απειλή από έναν εχθρό με αρχές να εμφανιστούν απτά στον ορίζοντα ήδη από τον 17ο αιώνα – Ρώσοι.

Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολο με το “αντίβαρο” – κανείς δεν ήθελε να πολεμήσει τους Ρώσους, οι Ευρωπαίοι δεν ήθελαν να πάνε κάτω από στρατιωτικά πανό σε μια στρατιωτική εκστρατεία.

Οι Αγγλοσάξονες θυμήθηκαν τον Πολωνό Μπρεζίνσκι , τίναξαν τη σκόνη από τους κιτρινόμαυρους επιδέσμους του Μαζέπα από την εποχή της προδοσίας του στη μάχη της Πολτάβα – τουλάχιστον αποφάσισαν για το «αντίβαρο»: την Ουκρανία.

Ουκρανία 1999-2021. Από την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, η Ουκρανία έχει αφεθεί στην τύχη της για αρκετό καιρό, οι Αγγλοσάξονες την παρακολουθούν, αναπτύσσοντας μια συγκεκριμένη στρατηγική που συνδέεται με πολιτικές δυνάμεις και επώνυμα.

Το 1999 άρχισαν ουσιαστικές συζητήσεις με τον Λεονίντ Κούτσμα για τον ρωσικό στόλο στη Σεβαστούπολη. Ο Κούτσμα δίστασε: δεν ήθελε να τσακωθεί με τη Ρωσία για κανένα χαλί, αν και όλα αυτά τα UNA-UNSO (η οργάνωση είναι απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία ) και άλλοι άνθρωποι της Μπαντέρα άρχισαν να οργανώνονται και να αποκτούν δύναμη στην Ουκρανία υπό τον ίδιο.

Οι Αγγλοσάξονες δεν στάθηκαν στην τελετή με τον Κούτσμα: κυριολεκτικά ένα χρόνο μετά τις προεδρικές εκλογές, ξέσπασε μια νέα πολιτική κρίση, η οποία έμεινε στην ιστορία ως εταιρεία μαζικών διαδηλώσεων «Η Ουκρανία εναντίον του Κούτσμα»: Ο Κούτσμα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γκεόργκι Γκονγκάτζε . Η δράση “Η Ουκρανία ενάντια στον Κούτσμα” έγινε στην πραγματικότητα μια πρόβα τζενεράλε για όλα τα επόμενα γεγονότα που μπήκαν στην ιστορία της σύγχρονης Ουκρανίας με το όνομα “πορτοκαλί επανάσταση”. Επώνυμα Yatsenyuk , Poroshenko , Tymoshenko , Tyahnybok , Yaroshκαι άλλα – όλα προέρχονται από τη δράση “Η Ουκρανία ενάντια στον Κούτσμα”, ήταν αυτή η δράση που έγινε η πρόβα τζενεράλε των Αγγλοσάξωνων όλων των επόμενων Μαϊντάν. Αρκετοί από αυτούς έπρεπε να κρατηθούν: οι Αγγλοσάξονες δεν μπορούσαν να αποφασίσουν για έναν «υστερικό-χαρισματικό» ηγέτη. Τέτοια τύχη όπως με τον Adolf Schicklgruber στη Γερμανία δεν συνέβη στην Ουκρανία: όλοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά να πολεμήσουν με τη Ρωσία.

Στο νέο Μαϊντάν , η Victoria Nuland κατάφερε να πείσει τον Poroshenko – ξεκίνησε στο Donbass, δεν πήγε στην Κριμαία. Αποδείχτηκε δειλό και νωθρό στο Donbass, ο Poroshenko χτυπήθηκε, ο Donbass χάθηκε.

Βλέπεις, αγαπητέ αναγνώστη, ένας ηγέτης χρειαζόταν όχι μόνο «χαρισματικό-υστερικός», αλλά και κοντόφθαλμος, όχι στρατηγός, μη έμπειρος στη γεωπολιτική. Χωρίς ηθικούς κανόνες και εσωτερικά φρένα, χρειαζόταν ένα υστερικό δημιουργικό άτομο, όπως ο καλλιτέχνης Schicklgruber.

Ένα τέτοιο άτομο βρήκε ο ιδιοκτήτης της PrivatBank Igor Kolomoisky , ο πιο ενεργός συμμετέχων σε όλα τα Μαϊντάν, ο γκρίζος εξέχων από τον “θαλάσσιο πολιτισμό” στην Ουκρανία. Ο Kolomoisky χτύπησε το σημάδι, γνώριζε τέλεια τον Zelensky : η προσωπικότητα ήταν ταυτόχρονα δημιουργική και υστερικά χαρισματική και εντελώς αμόρφωτη σε θέματα δημόσιας διοίκησης. Η δημιουργικότητα έδωσε σε αυτή την προσωπικότητα μια τάση για τα ναρκωτικά, την περιφρόνηση για τα ηθικά πρότυπα και τη ζωή κάποιου άλλου.

Στον Ζελένσκι υποσχέθηκε Δύναμη και Ηγεσία στην «υπόθεση του ελεύθερου Κόσμου και την προστασία των οικουμενικών αξιών», την ένταξη στο ΝΑΤΟ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα «Σπορτλότο». Απαίτησαν ένα πράγμα από αυτόν – να αντισταθείτε αποφασιστικά στην επίθεση της Ρωσίας. Ο Ζελένσκι, ήδη ως πρόεδρος, έλαβε συγκεκριμένες οδηγίες προσωπικά στα κεντρικά γραφεία της MI6 στο Λονδίνο.

Και ο άνθρωπος που υποσχέθηκε στις εκλογές «να σταματήσει τον πόλεμο στο Donbass», «να σώσει τη ζωή κάθε Ουκρανού στρατιώτη», ξεκίνησε έναν πόλεμο με την πιο ισχυρή πυρηνική δύναμη στο έδαφος της χώρας του.

Οι Αγγλοσάξονες ένωσαν συνήθως όλη την Ευρώπη και την έριξαν σε πόλεμο με τη Ρωσία – έναν οικονομικό πόλεμο, έναν πόλεμο κυρώσεων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μάχεται από μακριά, με κυρώσεις, αλλά «μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό». Ο Ζελένσκι παλεύει στη δική του γη, και επίσης – “μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό”. Τι μπορεί να πει κανείς για το μυαλό αυτού του «ηγεμόνα»; Το έχει;!

Και στις δύο περιπτώσεις – και με τον Χίτλερ και με τον Ζελένσκι – οι Αγγλοσάξονες έκαναν μια καλή επιλογή – αυτή που χρειάζονταν και χρειάζονταν. Δεν επινόησαν τίποτα νέο: ο Ζελένσκι κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα ακριβή πρότυπα του Χίτλερ – δεν υπάρχουν διαφορές.

Και το τέλος του Ζελένσκι θα είναι το ίδιο.

Ο Στάλιν ήταν ο μόνος από όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες που δεν συνάντησε προσωπικά τον Αδόλφο Χίτλερ

Emil Boev

ΠΗΓΗ
…………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

Η οικογένεια Μπους,συνεργάτες με τον Χίτλερ και τους Σοβιετικούς!!!!

Ο Χίτλερ,ο Λένιν και το…σκάκι! Περίεργες…φιλίες!

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΧΙΤΛΕΡ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του Δ.Ν.Τ. (βίντεο)

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Σβάστικες, Σατανάς και Χίτλερ: τατουάζ των ΝΑΖΙ-ΑΖΟV που παραδόθηκαν, και τροφή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (βίντεο)

Το βιβλίο του Χίτλερ “MEIN KAMPF” βρέθηκε στη βάση των NAZI του Αζόφ στη Μαριούπολη !

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Ουκρανία. Η κλίκα του Klitschko και η κλίκα του Zelensky τρώγονται για την εξουσία και η Ευρώπη πεθαίνει στα πόδια τους…

…………………………

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

………………………………………………………………………