S-400 στην Τουρκία. Η Ρωσσία ξεκίνησε την υλοποίηση της δεύτερης σύμβασης πώλησης !

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ …

ΤΟΤΕ … ➡ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΣΗΜΕΡΑ … ➡ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε πιο γρήγορα όπλα στην Ουκρανία, απ’ ότι νερά στην Αττική οδό

Οι έξι μυστικές αποστολές όπλων στην Ουκρανία. ( αποκάλυψη του “δημοκρατία” ) !!

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

Πρέσβης: Η Ρωσσία δεν έχει κάνει ποτέ κακό στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά οι διμερείς μας σχέσεις έχουν καταστραφεί εντελώς, δεν υπάρχουν πια…

H Ελλάδα ξεκίνησε κυνήγι Ρώσων πολιτών και ο Ερντογάν το απολαμβάνει….

…………………………………………………….

Ο επικεφαλής του FSMTC Shugaev μίλησε για την υλοποίηση της σύμβασης για την προμήθεια του δεύτερου συντάγματος S-400 στην Τουρκία 

KUBINKA (περιοχή Μόσχας), 18 Αυγούστου – RIA Novosti. Η σύμβαση για την προμήθεια του δεύτερου συντάγματος του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-400 (SAM) έχει υπογραφεί και έχει αρχίσει να εφαρμόζεται, δήλωσε ο Ντμίτρι Σουγκάεφ, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής-Τεχνικής Συνεργασίας (FSVTS) της Ρωσίας. , δήλωσε στο RIA Novosti την Πέμπτη.

Στα τέλη Αυγούστου 2021, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία για την αγορά ενός δεύτερου συντάγματος S-400 από τη Ρωσία.

«Έχει ήδη υπογραφεί το σχετικό έγγραφο της σύμβασης (για την προμήθεια του δεύτερου συντάγματος S-400 στην Τουρκία – επιμ.), το οποίο, μεταξύ άλλων, προβλέπει τον εντοπισμό της παραγωγής επιμέρους εξαρτημάτων του συστήματος. Η σύμβαση είναι αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στην πράξη», είπε ο Σουγκάεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δημοκρατία της Τουρκίας παραμένει σημαντικός εταίρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τα κράτη έχουν στενές εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, η διμερής συνεργασία αναπτύσσεται ενεργά σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας.

«Η δύσκολη πολιτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί φέτος έχει επηρεάσει αρνητικά ορισμένες πτυχές της αλληλεπίδρασης μεταξύ της ρωσικής πλευράς και των εταίρων. Ωστόσο, η στρατιωτικοτεχνική συνεργασία με την Τουρκία αναπτύσσεται σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί μεταξύ των προέδρων των δύο χωρών. Σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους Τούρκους εταίρους σε διαφανή και αμοιβαία επωφελή βάση», δήλωσε ο Σουγκάεφ.

Παράλληλα, τόνισε ότι το σύστημα αεράμυνας S-400 Triumph είναι ένα μοναδικό σύστημα.

«Και μπορώ να δηλώσω με πλήρη σιγουριά ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια κάποιο κράτος θα δημιουργήσει ένα σύστημα που, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά απόδοσης (τακτικά και τεχνικά χαρακτηριστικά – επιμ.), θα μπορούσε να προσεγγίσει τους S-400 «Θρίαμβος»», είπε ο επικεφαλής του FSMTC.

Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν το 2017 την πρώτη σύμβαση για το κιτ συντάγματος S-400 ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με δυνατότητα αγοράς άλλου συντάγματος. Οι παραδόσεις του πρώτου συντάγματος στην τουρκική πλευρά έγιναν το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2019.

……………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Η Τουρκία ξεκίνησε την γεώτρηση του πηγαδιού Yorukler-1

……………………………………………………………………………