Πρόεδρος Εθνικής Τράπεζας Πολωνίας: Η Γερμανία θέλει να πάρει πίσω τα πρώην εδάφη της !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ … ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΕΥΡΩΠΗ …
.
Η ΡΩΣΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ “ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ” ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ “ΣΥΝΟΡΩΝ” ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΠΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ …
.

ΣΗΜΕΙΩΝΑΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΤΙ … [ … Η επικράτεια της Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Ουκρανίας διευρύνθηκε προς τα δυτικά λίγο πριν και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο … ] , [ … Στα 72 χρόνια της ύπαρξης της, τα σύνορα της ΣΣΔ της Ουκρανίας μεταβλήθηκαν πολλές φορές: μεγάλο μέρος των δυτικών εκτάσεων της χώρας ανήκε στην Πολωνία μέχρι το 1939 … ] !!!

ΤΟΝΙΖΑΜΕ ΟΤΙ … [ ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ !!! ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ … ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΥΤΙΚΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ , ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ , ΤΗΝ ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ !!! ]

Η ΤΣΕΧΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΧΕΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ “ΣΥΝΟΡΑ” ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΦΘΟΥΝ !!!
………………………………………………..

Επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας Glapinski: Η Γερμανία θέλει να πάρει πίσω τα πρώην εδάφη της εντός των συνόρων της Πολωνίας

Η Γερμανία θέλει «με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να της επιστραφούν» τα πρώην εδάφη της που βρίσκονται εντός των συνόρων της Πολωνίας, δήλωσε σε συνέντευξή του στην Gazeta Polska ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της χώρας, Άνταμ Γλαπίνσκι.
.
Κατά τη γνώμη του, τα σχέδια της Γερμανίας είναι απίθανο να παρεμποδιστούν από τον κίνδυνο χάους στην ίδια τη χώρα.
«Αν νωρίτερα επρόκειτο για τη συγχώνευση των γερμανικών κρατών ή την απορρόφηση της ΛΔΓ, δηλαδή της πρώην σοβιετικής ζώνης

wikipedia

κατοχής, τότε από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε αυτό το έργο, επρόκειτο για την επιστροφή με τη μια ή την άλλη μορφή των προηγούμενων εδάφη, τα οποία βρίσκονται τώρα εντός των πολωνικών συνόρων», είπε ο Glapinsky.

Ο επικεφαλής της Πολωνικής Εθνικής Τράπεζας πιστεύει ότι το Βερολίνο σχεδιάζει επίσης να «υποτάξει» τη ζώνη των χωρών μεταξύ Γερμανίας και Ρωσίας .
.
«Η έξοδος του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ άνοιξε τον δρόμο για την υλοποίηση αυτού του σεναρίου », υποστήριξε ο συνομιλητής της εφημερίδας.
.
Ο Glapinsky πιστεύει ότι η Γερμανία έχει μια τέτοια ιδέα για «μια ισορροπία στην Ευρώπη του μέλλοντος».
.
………………………………..

……………………………………………………………………………