Το FMBA ανακοίνωσε τις καθολικές ιδιότητες του εμβολίου Convasel κατά του COVID-19 !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ
Εργαστήριο για την παραγωγή του εμβολίου Convasel για την πρόληψη του COVID-19 - RIA Novosti, 1920, 15/08/2022
© RIA Novosti / Alexander Galperin
Το FMBA ανακοίνωσε τις καθολικές ιδιότητες του εμβολίου Convasel κατά του COVID-19

FMBA (Ομοσπονδιακή Ιατρική και Βιολογική Υπηρεσία της Ρωσίας): Το Convasel είναι ένα σχεδόν καθολικό εμβόλιο κατά των διαφορετικών στελεχών του COVID-19

Το εμβόλιο Konvasel μπορεί να ονομαστεί σχεδόν καθολικό κατά των διαφορετικών στελεχών του κορωνοϊού, καθώς δρα σε εκείνο το τμήμα του ιού που είναι λιγότερο ευαίσθητο σε μεταλλάξεις, ανέφεραν στο RIA Novosti στην υπηρεσία Τύπου της Ομοσπονδιακής Ιατρικής Βιολογικής Υπηρεσίας.
.
Νωρίτερα, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εμπειρογνωμοσύνης Φαρμακευτικών Προϊόντων του Επιστημονικού Κέντρου Εμπειρογνωμοσύνης Φαρμακευτικών Προϊόντων του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας , ο καθηγητής Vadim Merkulov ανέφερε ότι ορισμένα δεδομένα υποδηλώνουν ότι η εξουδετερωτική δράση του ιού ορών εμβολιασμένων με ρωσικά εμβόλια κατά των παραλλαγών Omicron Το BA.1-BA.5 μπορεί να πέσει, αλλά δεν έχει αποδειχθεί πλήρης μείωση της απόδοσης.

«Η δράση του εμβολίου Convasel κατευθύνεται στην εσωτερική, νουκλεοκαψιδική πρωτεΐνη N του ιού SARS-CoV-2, η οποία είναι εξαιρετικά συντηρημένη και λιγότερο ευαίσθητη σε μεταλλάξεις, σε αντίθεση με την επιφανειακή πρωτεΐνη S, η οποία στοχεύεται από εμβόλια που έχουν δημιουργηθεί προηγουμένως, και παραμένει πανομοιότυπο για τα υπάρχοντα στελέχη του ιού, γεγονός που καθιστά το εμβόλιο Convasel πρακτικά καθολικό.

Ο εμβολιασμός με το “Konvasel” οδηγεί σε εκατό τοις εκατό παραγωγή υψηλών τίτλων ειδικών αντισωμάτων και σχηματισμό κυττάρων μνήμης, σημείωσε η υπηρεσία Τύπου.
.
Διάλυμα για ενδορινική χορήγηση του Gam-Kovid-Vak (Sputnik V) - RIA Novosti, 1920, 15.08.2022
.
«Οι ξένες χώρες μόλις τώρα αρχίζουν να κατανοούν τη συνάφεια της πρωτεΐνης Ν, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα επιστημονικά άρθρα για αυτό το θέμα, αλλά για να δημιουργηθεί ένα ανάλογο του εμβολίου μας, θα χρειαστούν δύο έως τρία χρόνια», αναφέρει το FMBA. εξήγησε .
Το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από ειδικούς του FMBA καταγράφηκε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ζωτικών και βασικών φαρμάκων, καθώς και στις ενδιάμεσες οδηγίες του ρωσικού Υπουργείου Υγείας «Διαδικασία εμβολιασμού του ενήλικου πληθυσμού κατά του COVID-19».
.
Ένας ιατρός γεμίζει μια σύριγγα με εμβόλιο κατά του COVID-19 - RIA Novosti, 1920, 13/08/2022

……………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Αν αγοράσω το εμβόλιο ΣΠΟΥΤΝΙΚ θα πέσει η κυβερνησή μου” !!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;

Εμβόλιο της Novavax από τη νυχτοπεταλούδα Hyalophora cecropia και το δέντρο της Χιλής Quillaja Saponaria

Τι αποκάλυψε το Ρωσσικό Υπ.Άμυνας. Φανταστικές εταιρείες και παράνομα πειράματα. Πώς οι ΗΠΑ εκτόξευσαν το DIVOC-19 από την Ουκρανία !!

Το Ρωσικό Υπ. Άμυνας ανακοίνωσε την ανάπτυξη βιοόπλων στην Ουκρανία υπό την κάλυψη της USAID

Αποκαλύψεις από τον Γάλλο νομπελίστα ιατρό Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου – Τελεία»

Ουρουγουάη: Αρχιδικαστής διέταξε την Προεδρία, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας (MSP), τη Διοίκηση Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ASSE) και την Pfizer να παρουσιάσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια εντός 48 ωρών.

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ λέει ότι συμβούλεψε την Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα στα εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ROTHSCHILDS κατοχύρωσαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τα βιομετρικά τεστ Covid19 το 2015 και το 2017 !!!

Shocker!!!: Agenda Behind Lockdown, Exposed During Covid -19 Pandemic !!! Shenario Rockefeller Foundation 2010

Αποκαλύψεις για τη Λέσχη Bilderberg. Αυτοί που θέλουν τη μείωση του πληθυσμού της Γης.

Κορόιδα Ευρωπαίοι !!! Το Υπ.Οικ. των ΗΠΑ επέτρεψε συναλλαγές με τη Ρωσία για τρόφιμα, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, λιπάσματα, σπόρους.

……………………………………………………………………………