Ρωσσία “Army-2022”. Παρουσιάστηκε πρωτότυπο μη επανδρωμένου στρατιωτικού φορτηγού “Ural”

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρωτότυπο ενός μη επανδρωμένου στρατιωτικού φορτηγού Ural στο φόρουμ Army-2022
© RIA Novosti Το πρωτότυπο του μη επανδρωμένου στρατιωτικού φορτηγού “Ural” στο φόρουμ “Army-2022”
Στο “Army-2022” παρουσιάστηκε ένα πρωτότυπο ενός μη επανδρωμένου στρατιωτικού φορτηγού “Ural”

Το πρωτότυπο του πρώτου μη επανδρωμένου στρατιωτικού φορτηγού “Ural” παρουσιάστηκε στο φόρουμ “Army-2022”

Στο “Army-2022” στην έκθεση της εταιρείας “Ural” παρουσίασε για πρώτη φορά ένα πρωτότυπο του πρώτου για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας μη επανδρωμένο στρατιωτικό φορτηγό “Ural”, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
.
Το πειραματικό δείγμα στερείται εντελώς καμπίνας και ελέγχου για ένα άτομο.
Όπως εξηγείται στην εταιρεία, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με τεχνική όραση και έχει περάσει μια σειρά από προκαταρκτικές δοκιμές. Υποτίθεται ότι θα λειτουργεί τόσο με τη βοήθεια τηλεχειριστηρίου όσο και στην έκδοση του ρομπότ – δηλαδή, θα οδηγεί σύμφωνα με το πρόγραμμα εντελώς εκτός σύνδεσης.
.
Η εταιρεία διευκρίνισε ότι ένα τέτοιο όχημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ρωσικά στρατεύματα για τη μεταφορά εμπορευμάτων σε επικίνδυνες περιοχές, για παράδειγμα, στην πρώτη γραμμή.
Το δείγμα που παρουσιάζεται στον «Στρατό» είναι κατασκευασμένο σε δίχρωμο καμουφλάζ για να δείχνει τη δυνατότητα χρήσης του τόσο για στρατιωτικούς όσο και για πολιτικούς σκοπούς.
.
Patriot Park - RIA Novosti, 1920, 15.08.2022

………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ρωσσική υπερτεχνολογία με έναν εξωσκελετό, ένα μοντέλο του νέου ρωσικού τροχιακού σταθμού, έναν προσομοιωτή για χειρουργούς, ένα αρμα-ρομπότ μάχης, κι ένα σύστημα για επιβατικά α/φ !!

…………………………………………………………………………………..