Οι ΟυκραΝΑΖΙ ξαναδημιούργησαν το ναζιστικό τάγμα “Azov” ;;

ΑΡΘΡΑ

 

[ … Ένας σχηματισμός θεωρείται κατεστραμμένος εάν οι απώλειές του υπερβαίνουν το 80-90% ή περισσότερο. Σε αυτή την περίπτωση, θεωρείται εντελώς χαμένη. Επιπλέον, η μοίρα του αποφασίζεται από την ανώτερη εντολή: είτε δεν αναδημιουργείται πλέον με αυτό το όνομα ή την ονομασία, είτε δημιουργείται ένας εντελώς νέος σχηματισμός με το ίδιο όνομα. Ένα παράδειγμα είναι το σύνταγμα του Αζόφ – μετά την πλήρη καταστροφή του στη Μαριούπολη, δημιουργήθηκε και πάλι από την Ουκρανία με το ίδιο όνομα… ] , λέει ένα άρθρο στο vz-ru

ΑΛΦΕΙΟΣ : Με βάση αυτή την πληροφορία (;) και με δεδομένο ότι η Ουκρανία είναι δέσμια ενός άκρως νεοναζιστικού καθεστώτος, με επίκεντρο τις δυτικές περιοχές της, προωθεί επί χρόνια τις ιδέες του Χίτλερ και έχει διαβρώσει μέρος της κοινωνίας της. Είναι βέβαιο ότι αν δεν αντιδράσουν οι ίδιοι οι Ουκρανοί και δεν αποβάλουν το καρκίνωμα από το κράτος τους, το μέλλον προβλέπεται ζοφερό γι’ αυτούς …

Σχετικοί τίτλοι …

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

Το βιβλίο του Χίτλερ “MEIN KAMPF” βρέθηκε στη βάση των NAZI του Αζόφ στη Μαριούπολη !

ΒΟΥΛΗ. ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ! ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΝΕΟΝΑΖΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥ ΑΖΟΦ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ !!

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ? ( videos )

ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

Σβάστικες, Σατανάς και Χίτλερ: τατουάζ των ΝΑΖΙ-ΑΖΟV που παραδόθηκαν, και τροφή από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (βίντεο)

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

Στη βάση του “Azov” κοντά στη Μαριούπολη βρέθηκαν μυστικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια του αμερικανικού στρατού

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ; ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η Victoria Spartz ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ;

ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΕ ΤΙΣ Offshore ΣΤΑ Pandora-Papers !!! ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: “Υπάρχει αντιπολίτευση στην Ουκρανία;” , “Η υποστήριξη του Zelensky υποστηρίζει τους Ναζί;” (βίντεο)

“Αυτό είναι μόνο η αρχή.” Πώς ο Ζελένσκι ωθεί την Ευρώπη προς τον ναζισμό

…………………………………………………………………