Ρωσσική υπερτεχνολογία με έναν εξωσκελετό, ένα μοντέλο του νέου ρωσικού τροχιακού σταθμού, έναν προσομοιωτή για χειρουργούς, ένα αρμα-ρομπότ μάχης, κι ένα σύστημα για επιβατικά α/φ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μοντέλο πολλά υποσχόμενου εξοπλισμού μάχης από το Central Research Institute of Precision Engineering Rostec - RIA Novosti, 1920, 08/12/2022
© RIA Novosti / Ναταλία Σελιβερστόβα Μοντέλο πολλά υποσχόμενου εξοπλισμού μάχης από το Κεντρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Μηχανικής Ακριβείας “Rostec”. Φωτογραφία αρχείου

………………………………………………

Η Rostec θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο εργονομικού εξωσκελετού συνδυασμένων όπλων το 2022

ΜΟΣΧΑ, 12 Αυγούστου – RIA Novosti. Η Rostec εργάζεται σε ένα πρωτότυπο παγκόσμιου εξωσκελετού συνδυασμένων όπλων, το πλαίσιο του οποίου καλύπτει ολόκληρο το σώμα, δήλωσε στο RIA Novosti ο Βλαντιμίρ Αρτιάκοφ, Πρώτος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της κρατικής εταιρείας, την παραμονή του διεθνούς στρατιωτικού-τεχνικού φόρουμ Στρατού.
.
“Ένα τέτοιο εξωσύμπλεγμα αυξάνει σημαντικά την απόδοση ενός μαχητή. Μειώνει το ενεργειακό κόστος και βελτιώνει την ακρίβεια της βολής από αυτόματα όπλα. Ο σχεδιασμός βασίζεται σε ελαφριές και ανθεκτικές μονάδες από σύνθετα υλικά. Αποτελούν το πλαίσιο του εξωσκελετού – κορμού, λεκάνη, πόδια, πόδια, χέρια, λαιμός», είπε η πηγή του πρακτορείου.
.
Διευκρίνισε ότι αυτές οι ενότητες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα ολόκληρο σύστημα. Για παράδειγμα, η ενσωματωμένη μονάδα “Torso” μπορεί να ενσωματωθεί στο στοιχείο εξοπλισμού “Body armor”. Αυτή η προσέγγιση απλοποιεί το σύστημα στερέωσης των μονάδων πλαισίου στο σώμα ενός μαχητή – είναι πιο βολικό και εργονομικό, εάν είναι απαραίτητο, είναι ευκολότερο να πραγματοποιηθεί μια “επαναφορά έκτακτης ανάγκης”.
.
Σύμφωνα με τον πρώτο αναπληρωτή επικεφαλής της εταιρείας, έχουν ήδη δημιουργηθεί πειραματικά μοντέλα παθητικών και ενεργητικών μηχανισμών που μπλοκάρουν τις αρθρώσεις του συμπλέγματος εξωσκελετών.
“Αυτό είναι απαραίτητο, για παράδειγμα, για μακροχρόνια συγκράτηση φορτίων έως 20 kg στα χέρια με βάρος ή έως 60 kg στο πλαίσιο ενός εξωσκελετού. Τέτοιες κλειδαριές επιτρέπουν, για παράδειγμα, να κρατάτε ένα όπλο στο χέρι για επάνω έως οκτώ ώρες – ένας συνηθισμένος άνθρωπος δεν μπορεί να το κάνει αυτό», είπε ο Artyakov.
.
Η Rostec αναπτύσσει το συγκρότημα εξοπλισμού Sotnik για στρατιωτικό προσωπικό και η κρατική εταιρεία έχει επίσης κατασκευάσει πρωτότυπα βιομηχανικών εξωσκελετών για τη μεταφορά φορτίου.
…………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Η “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… “ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Σε έναν Ρώσσο χρωστάμε την ύπαρξη μας, εμείς και όλος ο πλανήτης.

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΤΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΣΧΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Ρωσία ή Ρωσσία ; ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

…………………………………………………………………………………