ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ Zaporozhye !!! Η Δύση επιζητεί τον πυρηνικό όλεθρο στηρίζοντας τον ΟυκραΝΑΖΙ Ζελένσκι !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Andrey Klishas - RIA Novosti, 1920, 08/12/2022
© RIA Novosti / Vladimir Trefilov Γερουσιαστής Klishas
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΧΑΧΟΛΟ AshkeNAZI ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΑΣ !!!

Γιατί ο Zelensky χρειάζεται μια πυρηνική καταστροφή στο Zaporozhye

…………………………………………
[ “Τα χτυπήματα από τους τρομοκράτες του Ζελένσκι μπορούν να οδηγήσουν σε διακοπή λειτουργίας του αντιδραστήρα. Αρκεί να διαταραχθεί η διαδικασία παροχής νερού μετά την απενεργοποίηση της γραμμής ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό προσπαθούν να κάνουν οι τρομοκράτες”, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ρογκόφ στο Channel One. ]
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ουκρανικός στρατός σκοπεύει να χτυπήσει ηλεκτροφόρα καλώδια και εάν οι αντιδραστήρες αποσυνδεθούν από την κατανάλωση ρεύματος, θα κλείσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ο πυρηνικός σταθμός δεν θα μπορεί να παράγει ηλεκτρική ενέργεια.
[ «Για να σταματήσει ο αντιδραστήρας είναι γρήγορο, και μετά χρειάζονται δύο ή τρία χρόνια για να κρυώσει, δηλαδή, το νερό διοχετεύεται σε μεγάλους όγκους για να μην υπερθερμανθεί, διαφορετικά θα συμβεί δευτερογενής αποσύνθεση του πυρηνικού καυσίμου», τόνισε ο Rogov. ]
…………………………………………

Εκπρόσωπος της VGA Rogov: Η AFU πυροβόλησε στο ZNPP με δυτικούς κατευθυνόμενους πυραύλους

ΣΙΜΦΕΡΟΠΟΛ, 12 Αυγούστου – RIA Novosti. Τα ουκρανικά στρατεύματα βομβαρδίζουν τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye με κατευθυνόμενους πυραύλους δυτικής κατασκευής, δήλωσε ο Volodymyr Rogov, εκπρόσωπος της νέας στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής.
.
“Παρακαλώ σημειώστε ότι ο βομβαρδισμός των πυρηνικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής πραγματοποιείται με κατευθυνόμενα κοχύλια που κατασκευάζονται από τους ίδιους Αγγλοσάξονες. Είναι επικίνδυνα επειδή καθοδηγούνται – πετούν εκεί που στάλθηκαν”, είπε στον αέρα του καναλιού Russia 24 .
.
Σύμφωνα με τον ίδιο, μία από τις οβίδες έπεσε «δέκα μέτρα από τον χώρο αποθήκευσης πυρηνικών καυσίμων». Η CAA υποσχέθηκε να παράσχει σύντομα στοιχεία και επιβεβαίωση της επίθεσης.
.
Ο Rogov ανακοίνωσε προηγουμένως τον βομβαρδισμό του ZNPP, μετά τον οποίο υπέστη ζημιά η γραμμή υψηλής τάσης του υποσταθμού Kakhovskaya.
.
.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης, ο ρωσικός στρατός ανέλαβε τον έλεγχο του Αζοφικού τμήματος της Περιφέρειας Zaporozhye και ολόκληρης της Περιφέρειας Kherson , καταλαμβάνοντας μεγάλες πόλεις όπως η Kherson , η Melitopol και το Berdyansk και αποκόπτοντας την Ουκρανία από την Αζοφική Θάλασσα . Και στις δύο περιοχές έχουν σχηματιστεί φιλορωσικές διοικήσεις που έχουν ανακοινώσει σχέδια να γίνουν μέρος της Ρωσίας. Επιπλέον, μετά από οκτώ χρόνια ξεμπλοκαρίστηκε το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας, το νερό ρέει ξανά στη χερσόνησο.
Ο NPP Zaporozhye βρίσκεται στην αριστερή όχθη του Δνείπερου , κοντά στην πόλη Energodar . Πρόκειται για τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στην Ευρώπη όσον αφορά τον αριθμό των μονάδων και την εγκατεστημένη ισχύ . Στο σταθμό είναι εγκατεστημένες έξι μονάδες ισχύος. Από τον Μάρτιο βρίσκεται υπό την προστασία του ρωσικού στρατού.
Από την έναρξη της ειδικής επιχείρησης, τα ουκρανικά στρατεύματα έχουν κάνει πολλές φορές προσπάθειες να επιτεθούν στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού. Οι βομβαρδισμοί έχουν γίνει πιο συχνοί από τις 5 Αυγούστου. Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου, ο Στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ , επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας , δήλωσε ότι μετά από πυρά πυροβολικού από τον οικισμό Νικόπολη, ένας θερμικός σταθμός παραγωγής ενέργειας και ο εξοπλισμός για τις πισίνες του συστήματος ψύξης πυρηνικών αντιδραστήρων υπέστησαν ζημιές.
.
……………………………………..
Γερουσιαστής Klishas: Οι ειδικοί του ΔΟΑΕ δεν θα φτάσουν στο ZNPP για έναν λόγο
Η απειλή για την ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού Zaporizhzhya λόγω του βομβαρδισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι αρκετά πραγματική και η θέση του ΔΟΑΕ σε αυτό το θέμα εξηγείται εύκολα, δήλωσε ο γερουσιαστής Andrei Klishas στον αέρα της εκπομπής του συγγραφέα στο ραδιόφωνο Sputnik. .
.
Zaporozhye NPP στο Energodar - RIA Novosti, 1920, 11.08.2022
.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Συνταγματικής Νομοθεσίας και Οικοδόμησης του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Διδάκτωρ Νομικής, καθηγητής Andriy Klishas σχολίασε τη θέση του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας (IAEA) σχετικά με την κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye στον αέρα της εκπομπής του συγγραφέα του στο ραδιόφωνο Sputnik .
.
Νωρίτερα, ο επικεφαλής του ΔΟΑΕ, Ραφαέλ Γκρόσι , δήλωσε ότι δεν υπάρχει άμεση απειλή για την ασφάλεια στον πυρηνικό σταθμό “προς το παρόν”. Έκανε έκκληση για άμεση παύση των εχθροπραξιών γύρω από τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορόζιε, προκειμένου να μπορέσει το προσωπικό του ΔΟΑΕ να τον επισκεφθεί το συντομότερο δυνατό.
.
“Πιστεύω ότι η απειλή για τον σταθμό είναι απολύτως πραγματική. Ο βομβαρδισμός αποτελεί απειλή για τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων που ζουν στη Ρωσία, την Ουκρανία και την Ευρώπη. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι οι ειδικοί του ΔΟΑΕ δεν θα φτάσουν ποτέ στον σταθμό για έναν απλό λόγο : επειδή θεωρούν επίσης μια απειλή απολύτως πραγματική. Αν ήταν πραγματικά ασφαλής εκεί, οι ειδικοί του ΔΟΑΕ θα ήταν εκεί εδώ και πολύ καιρό. Θα χαρούν να τραβήξουν φωτογραφίες εκεί, να δείξουν πώς εργάζονται ενεργά και να διασφαλίσουν την πυρηνική ασφάλεια όλου του κόσμου Παραδέχονται ότι η απειλή είναι πραγματική, αλλά καταγράφουν νομικά ότι ο βομβαρδισμός πραγματοποιείται από τη θέση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δεν θέλουν να ρισκάρουν τη ζωή και την υγεία τους στο πυρηνικό εργοστάσιο, το οποίο βομβαρδίζεται από οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δεν θέλουν.
…………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΜΕ drones ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ !! ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΣΚΑΪ>Ουκρανία: Η Ρωσία “φέρει την ευθύνη” για την “τρομοκρατία” στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Οι ΟυκραΝΑΖΙ χτύπησαν πάλι τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye !!

Ζαπορίζια. Ποτέ άλλοτε πυρηνικοί σταθμοί δεν έχουν υποστεί τόσο τακτικές και φρενήρεις επιθέσεις !!

Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί την Ουκρανία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! ΜΕ FAKE NEWS ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!

……………………………………………………………………………………….