Ρώσσοι χάκερ παραβίασαν την ιστοσελίδα της Lockheed Martin (παράγει το MLRS HIMARS)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
American MLRS HIMARS - RIA Novosti, 1920, 10.08.2022
© Φωτογραφία : Στρατός των ΗΠΑ / Spc. Κόλιν ΜακΚάουν Αμερικανικό MLRS HIMARS. Φωτογραφία αρχείου

Οι χάκερ της Killnet ανακοίνωσαν την παραβίαση της ιστοσελίδας της Lockheed Martin, η οποία παράγει το MLRS HIMARS

Η ρωσική ομάδα χάκερ Killnet ανακοίνωσε την παραβίαση της ιστοσελίδας της αμερικανικής στρατιωτικής-βιομηχανικής εταιρείας Lockheed Martin, η οποία, συγκεκριμένα, παράγει το HIMARS MLRS.
Νωρίτερα, την 1η Αυγούστου, χάκερ ανακοίνωσαν την έναρξη επιθέσεων σε αμερικανική εταιρεία.
.
“Το καλύτερο αμυντικό σύστημα Akamai στον κόσμο έπεσε από τη Lockheed Martin . Ίσως κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να βοηθήσουν τους τρομοκράτες!” – λέει το κανάλι Telegram της ομάδας.
.
Κατά τη στιγμή της προετοιμασίας του υλικού, το RIA Novosti δεν μπορούσε επίσης να έχει πρόσβαση στον ιστότοπο της αμερικανικής εταιρείας.
Σύμφωνα με ένα μήνυμα στο κανάλι Telegram του ιδρυτή της ρωσικής κοινότητας χακτιβιστών Killnet, Legion, Cyber ​​​​Army of Russia, παραβιάστηκε επίσης το εσωτερικό σύστημα εξουσιοδότησης των εργαζομένων της Lockheed Martin και τα δεδομένα όλων των υποψηφίων για εργασία στην εταιρεία έγινε λήψη.
.
Το σύστημα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης M142 HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System) αναπτύχθηκε στις ΗΠΑ από την BAE Systems και τη Lockheed Martin το 1996-2000 και παράγεται από το 2003.
Δημιουργήθηκε με βάση το τριαξονικό τροχοφόρο σασί FMTV του Αμερικανικού Στρατού, μπορεί να μεταφέρει έξι πυραύλους ή έναν επιχειρησιακό-τακτικό βαλλιστικό πύραυλο ATACMS, η αποτελεσματική εμβέλεια βολής για ορισμένους τύπους βλημάτων είναι έως και 80 χιλιόμετρα.
Από τα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους, τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία , το HIMARS MLRS έχει χρησιμοποιηθεί από τα ουκρανικά στρατεύματα εναντίον των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων .
………………………………………………………………