Πύργος. Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος(;;) σχετικά με τη δωρεά τεράστιας περιουσίας στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ;;

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΊΟΥ:
Μόλις έσκασε βόμβα μεγατόνων στον Πύργο!!!…
Για την ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ (εκ Δίβρης έλκουσας την καταγωγή) μεγάλης ευεργέτιδος ΞΑΝΘΗΣ ΨΥΧΑΛΙΝΟΥ-ΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΟΥ που άφησε Διαθήκη την τεράστια περιουσία της στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ.
Ακούστηκε σε εκπομπή από επίσημα χείλη ότι :
“Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΉΜΑΤΟΣ”(!!!) στους υπεύθυνους.
Αν είναι έτσι, ΔΙΚΑΙΏΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΓΏΝΕΣ ΜΙΑΣ ΟΛΌΚΛΗΡΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ… Είναι γεγονός πως είχαμε απελπιστεί, ότι το θέμα είχε “κουκουλωθεί”….
Πριν μπω προσεχώς, σε λεπτομέρειες (που τόσα χρόνια ακούγατε και δεν πιστεύατε στα αυτιά σας) θέλω να αποτίσω φόρο τιμής και Μνημοσύνης σε δύο πρωτεργάτες της συνταρακτικής αποκάλυψης του πρωτοφανούς ΣΚΑΝΔΆΛΟΥ που μου συμπαραστάθηκαν, αλλά τώρα είναι αείμνηστοι.
-Στην σπουδαία γυναικεία μορφή Πυργιώτισσα Κική Λαδεα – Κουτσομύτη που μου πρωτοανακάλυψε την μεγάλη απάτη, και τον
-Τον διακεκριμένο Πυργιώτη δικηγόρο Διονύση Μιχόπουλο που με στήριξε με όλες του τις δυνάμεις (ηθικές και νομικές) στον πολύχρονο αγώνα μου που τώρα έστω και αργά δικαιώνεται.
Ήθελα να ξέρω τι θα έχουν να πουν “νοματαίοι” μεγαλοπαράγοντες του Πύργου, αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, Υπουργοί και Βουλευτές όλων των κομμάτων, Δημοσιογράφοι (εκτός ελαχίστων) Εκδότες και λοιποί που προσπάθησαν να συγκαλύψουν το πρωτοφανές ΜΕΓΑ ΣΚΆΝΔΑΛΟ.
Εν αναμονή νεωτέρων, λοιπόν!…
……………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

Καταγγελία: «Ο αυθάδης Δήμαρχος Πύργου επιστρέφει έγγραφο σε Ανώτερες Κρατικές Αρχές» Όπου γράφαμε … [ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΣΩΤΗΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ  «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΒΡΗΣ» (ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΔΙΒΡΗΣ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ) ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΘΥΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΑΥΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ ΔΙΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ !!! ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ … ] (δείτε εγραφα)

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ : ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΥΡΓΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ

………………………………………………………………………………