Μετά την Europol ήρθε και το CBS : Σημαντικό μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία… “χάνεται” καθ’ οδόν !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Ουκρανοί στρατιωτικοί - RIA Novosti, 1920, 08/07/2022
© AP Photo / Andrii Marienko Ουκρανοί στρατιώτες. Φωτογραφία αρχείου
ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΡΙΝ “ΑΛΕΚΤΩΡ” (CBS) ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ “ΖΑΛΙΣΕΙ” ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ … ΛΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Η Europol !!!

Εδώ βλέπετε την κατάληξη της “βοήθειας” των … 48 και πλέον κρατών της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

Μην ξαφνιαστείτε αν μια “ήσυχη” νύχτα ή μια “ωραία” πρωΐα … όπου γης … μπουκάρουν στο σπίτι σας … τίποτα “βοηθο-κράτες” κραδαίνοντας την “βοήθεια” για να σας “βοηθήσουν” να πάτε στον “παράδεισο με τις χανούμισες” !!

Πώληση κλεμμένης “βοήθειας” σε πλατφόρμα του διαδικτύου !!

………………………………………………………………

CBS: Σημαντικό μέρος της δυτικής στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία δεν φτάνει στο μέτωπο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ, 7 Αυγούστου – RIA Novosti. Ένα σημαντικό μέρος της δυτικής στρατιωτικής «βοήθειας» προς την Ουκρανία δεν φτάνει στο μέτωπο και οι χώρες δωρητές συχνά αδυνατούν να ελέγξουν τη χρήση της, ανέφεραν πολλά άτομα στο ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS.
.
Υπάρχουν υποψίες στην ταινία ότι ορισμένα από τα όπλα καταλήγουν στη μαύρη αγορά και, ειδικά εάν η σύγκρουση καταλήξει σε ρωσική νίκη , μπορεί να πέσουν σε «λάθος χέρια» και να γίνουν πηγή αστάθειας, όπως συνέβη ήδη στη Λιβύη , Ιράκ ή Αφγανιστάν .
“Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι οι μονάδες στην πρώτη γραμμή δεν το λαμβάνουν. Drones, (περιπλανώμενα πυρομαχικά. – Περίπου εκδ.) Switchblade <…> θωράκιση σώματος, κράνη, μπορείς να προσθέσεις στη λίστα για τον εαυτό σου», λέει ένας βετεράνος του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Andy Milburn.
Δημιούργησε και ηγείται της ομάδας Μότσαρτ, η οποία εκπαιδεύει τον ουκρανικό στρατό.
«Μου φαίνεται ότι αν δεν μπορείς να δεις πού πάνε όλα αυτά τα πράγματα <…> τότε ναι, μοιάζει με μαύρη τρύπα», είπε.
.
Ο Jonas Ochman, ένα άλλο θέμα στο ντοκιμαντέρ, προτείνει ότι μόνο το 30 τοις εκατό της «βοήθειας» που αποστέλλεται φτάνει στον προορισμό του.
Η εθελοντική οργάνωση Μπλε και Κίτρινο με επικεφαλής τον ίδιο συλλέγει χρήματα στη Δύση για να βοηθήσει τις ουκρανικές δυνάμεις ασφαλείας και εισάγει στη χώρα ερασιτεχνικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, θερμικές συσκευές απεικόνισης, θωράκιση σώματος, σκοπευτικά, ράγες Picatinny και άλλα περιουσιακά στοιχεία, εξαιρουμένων των όπλων.
Λυπάται για τη διαφθορά, τη γραφειοκρατία και τα πολιτικά παιχνίδια που παρεμποδίζουν μια αποτελεσματική αλυσίδα εφοδιασμού. Η ταινία δείχνει πώς μια μικρή συνοδεία που μετέφερε ξένη «βοήθεια» στην πρώτη γραμμή αναγκάστηκε να διαλυθεί και να γυρίσει πίσω μετά τα ρωσικά πυρά.
.
Η Donatella Rovera, ανώτερη σύμβουλος κρίσεων της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα της Διεθνούς Αμνηστίας, λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για τη διανομή στρατιωτικής «βοήθειας».
«Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι τουλάχιστον ορισμένες από τις χώρες που στέλνουν όπλα δεν φαίνεται να πιστεύουν ότι είναι δική τους ευθύνη να δημιουργήσουν έναν πολύ αποτελεσματικό μηχανισμό για να γνωρίζουν πώς χρησιμοποιούνται αυτές οι αποστολές σήμερα και πώς μπορούν και θα γίνουν μεταχειρισμένο. αύριο», είπε.
“Αυτές οι ερωτήσεις δεν είναι μόνο κατάλληλες, αλλά απολύτως απαραίτητες. Αν κοιτάξουμε πίσω, θα δούμε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις στο Αφγανιστάν, τη Λιβύη, το Ιράκ, όταν όπλα που προορίζονταν για έναν σκοπό χρησιμοποιήθηκαν με διαφορετικό τρόπο”, πρόσθεσε ο Ροβέρα.
Ως παράδειγμα, ανέφερε την κατάληψη της μεγάλης ιρακινής πόλης της Μοσούλης από τρομοκράτες της ομάδας Ισλαμικό Κράτος * , όταν πήραν σύγχρονα δυτικά όπλα που έλαβαν οι τοπικοί στρατοί από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
.
Ουκρανοί στρατιωτικοί - RIA Novosti, 1920, 28/07/2022
.
Το Milbourne του Μότσαρτ δεν έχει καμία αμφιβολία ότι τα όπλα που αποστέλλονται στην Ουκρανία συχνά πέφτουν σε λάθος χέρια.
“Φυσικά, αυτό συμβαίνει εάν δεν έχετε κανέναν να παρακολουθεί τις παραδόσεις. Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο μέλημά μου”, λέει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή τη στιγμή ανησυχεί περισσότερο για «ότι οι τύποι που πρέπει να σκοτώσουν Ρώσους με αυτά τα όπλα αποκτούν αυτά τα όπλα». Λέει επίσης, «Πρέπει να κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο».
Μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες παρείχαν στρατιωτική «βοήθεια» αξίας 8 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ουκρανία. Στα μέσα Ιουλίου, το Πεντάγωνο παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθούσε τα όπλα που μεταφέρονταν, αλλά δεν είδε «καμία ένδειξη ότι χρησιμοποιούνται οπουδήποτε αλλού εκτός από την καταπολέμηση των Ρώσων».
.
Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Ρωσία «άκουσε πολλά ότι η Δύση θέλει να μας πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή είναι μια τραγωδία για ολόκληρο τον ουκρανικό λαό, «αλλά φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς αυτό». Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες, ως απάντηση στην ειδική επιχείρηση της Ρωσίας, κήρυξαν «πόλεμο μέσω αντιπροσώπων», προμηθεύοντας την Ουκρανία με όπλα και διατηρώντας μια μιλιταριστική φρενίτιδα εκεί, έτσι ώστε το Κίεβο «πολέμησε μέχρι το τέλος. Ουκρανικά», ενώ τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Ευρώπης σε αυτή την περίπτωση δεν πάσχουν.
.
Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ σημείωσε ότι η προμήθεια αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία δεν συμβάλλει στην αφύπνιση της επιθυμίας του Κιέβου για επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών.
Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ , οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την προκληθείσα και θερμή σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας για να λύσουν τα πολιτικά και οικονομικά τους προβλήματα. Η παγκόσμια αντιρωσική εκστρατεία που ξεκίνησε αποδεικνύει ότι η Ουκρανία ήταν μόνο ένα πρόσχημα για τη Δύση να εξαπολύσει ανοιχτά έναν υβριδικό πόλεμο με στόχο την αποδυνάμωση και την απομόνωση της Ρωσίας, πιστεύει ο Patrushev.
.
* Τρομοκρατική οργάνωση απαγορευμένη στη Ρωσία.
………………………………………………..
ΕΠΙΣΗΜΟ !!! Έκθεση Europol : Λαθρεμπόριο όπλων από την Ουκρανία !! (ΕΔΩ ΟΙ “ΚΑΛΟΙ” ΝΕΟΝΑΖΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !! )

Οι Ρώσσοι ευχαρίστησαν τον Macron για τα αυτοκινούμενα όπλα Caesar !! “Στείλτε περισσότερα – θα τα αναλύσουμε” !!

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Αυτή είναι ιστορικά η “επιθετικότητα” της Ρωσίας !! Ο μισός κόσμος της χρωστάει τη ζωή του και την μισούν γι’ αυτό !!

Η Διεθνής Αμνηστία κατηγορεί την Ουκρανία για παραβίαση του διεθνούς δικαίου

Ζαπορίζια. Ποτέ άλλοτε πυρηνικοί σταθμοί δεν έχουν υποστεί τόσο τακτικές και φρενήρεις επιθέσεις !!

Χάρκοβο. Οι ΟυκραΝΑΖΙ άνοιξαν πυρ εναντίον κατοίκων λόγω της άρνησής τους να τους παραχωρήσουν σπίτια

Αυτός διέταξε τον Χρουστσόφ να δώσει την Κριμαία στην Ουκρανία !!

……………………………………………………………………………