Το Ρωσικό Υπ. Άμυνας ανακοίνωσε την ανάπτυξη βιοόπλων στην Ουκρανία υπό την κάλυψη της USAID

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε μια προσπάθεια του Πενταγώνου να κρύψει τη συμμετοχή στην ανάπτυξη βιοόπλων στην Ουκρανία

Το Πεντάγωνο θα μπορούσε να προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή του στο στρατιωτικό βιολογικό πρόγραμμα στην Ουκρανία, ενεργώντας μέσω της αμερικανικής υπηρεσίας διεθνούς ανάπτυξης USAID, δήλωσε ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των δυνάμεων ραδιενέργειας, χημικής και βιολογικής άμυνας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
.
Όπως είπε ο αντιστράτηγος, κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία , ο ρωσικός στρατός κατέσχεσε έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι η USAID και ο κύριος ανάδοχός της, ο Labyrinth Ukraine, συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα από το 2019.
Εξήγησε ότι αυτή η εταιρεία είναι μέρος του American Labyrinth Global Health. Ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Metabiota, βασικού εργολάβου του Πενταγώνου στον τομέα των στρατιωτικών βιολογικών δραστηριοτήτων.
Ο επικεφαλής των στρατευμάτων του RKhBZ πρότεινε ότι η USAID θα μπορούσε να είχε επιλεγεί ως συντονιστής των εργασιών προκειμένου να αποφευχθούν κατηγορίες κατά του Πενταγώνου για ανάπτυξη βιολογικών όπλων, αφού η Ρωσία άρχισε να εκφράζει την ανησυχία της για τις δραστηριότητες των ουκρανικών βιολογικών εργαστηρίων.
.
Εργαστηριακοί υπάλληλοι - RIA Novosti, 1920, 08/04/2022
.
Έτσι, το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε μια επιστολή από τον επικεφαλής του υγειονομικού και επιδημιολογικού τμήματος της διοίκησης των ιατρικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας , συνταγματάρχη της ιατρικής υπηρεσίας Sergey Morgun που απευθύνεται στη διευθύντρια του “Labyrinth Ukraine” Karen Sailors .
Ο ουκρανικός στρατός εξέφρασε ενδιαφέρον για την εφαρμογή του προγράμματος ανανέωσης και ανθεκτικότητας του συστήματος υγείας της USAID (PHS R&R) στην Ουκρανία.
.
«Εάν το Labyrinth Ukraine λάβει υποστήριξη από την USAID, ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας το 2022 για να καθιερωθεί επισήμως η συμμετοχή του Υγειονομικού και Επιδημιολογικού Τμήματος της Διοίκησης Ιατρικών Δυνάμεων των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο πρόγραμμα PHS R&R και να οργανωθεί συνεργασία με τη Labyrinth Ukraine “και συνεργάτες”, έγραψε ο Morgun.
.
Ο Kirillov σημείωσε ότι το Υπουργείο Άμυνας συνεχίζει να αναλύει τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στην Ουκρανία και σε άλλες περιοχές του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες πληροφορίες που λαμβάνονται στα απελευθερωμένα εδάφη.
.
Tablets - RIA Novosti, 1920, 08/04/2022
………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ “ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ” … ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ !!!

Η Κίνα κάλεσε τις ΗΠΑ να δημοσιεύσουν στοιχεία για στρατιωτικά βιοεργαστήρια στην Ουκρανία !!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ λέει ότι συμβούλεψε την Ουκρανία να καταστρέψει τα παθογόνα στα εργαστήρια υγείας για να αποτρέψει την εξάπλωση της νόσου

Πρώην αξιωματικός της SBU μίλησε για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία !!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!!

………………………………………………………