48 και πλέον κράτη της Δύσης κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας, μέχρι… τον τελευταίο Ουκρανό !!

ΑΡΘΡΑ

 

Πόλεμος αγγλοσαξώνων μέχρι τον… τελευταίο Ουκρανό !

Δημήτρης Λιάτσος Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα στοιχεία που δίνει ο Ρώσος Υπ. Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, γίνεται καθαρό ότι οι Αγγλοσάξωνες πολεμούν ενάντια στη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο… Ουκρανό !

Μόνο μέσα στον Ιούλιο οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας κατέστρεψαν έξι εκτοξευτήρες και πάνω από 200 πυραύλους του πολυδιαφημισμένου αμερικανικού συστήματος, Himars, 33 οβιδοβόλα M777, πέντε εκτοξευτήρες του επίσης αμερικανικού, αντιπλοϊκού συστήματος Harpoon !

Μόνο στις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου, λέει ο Σοιγκού, ο ουκρανικός στρατός έχασε 396 αντιαρματικά συστήματα Javelin και NLAW, 125 μεταφερόμενους πυραύλους Στίγκερ, ένα σύστημα για το οποίο οι αμερικανοί καυχιόνταν ότι ανάγκασαν τους Σοβιετικούς να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν το 1989 !

Σύσσωμη η Δύση κατά Ρωσίας με ό,τι παρωχημένο διέθετε !

Πράγματι στους τρεις πρώτους μήνες(Μάρτιος-Μάιος), το καθεστώς του Κιέβου παρέλαβε τρομακτικές ποσότητες στρατιωτικού υλικού από όλη την Ευρώπη, κυρίως όμως οπλικά συστήματα παλιού τύπου, κατά πλειοψηφία σοβιετικά, που οι ΗΠΑ ανάγκαζαν τους… συμμάχους να τα ξεφορτωθούν! Φυσικά ώστε να αγοράσουν νέα, αμερικανικά! Εδώ η επίσημη Ελλάδα αποτελεί… φαεινό παράδειγμα επίδοσης βοήθειας στο καθεστώς της Ουκρανίας, και μόνο οι αντιδράσεις των στρατιωτικών μας δεν επέτρεψαν το… ξεβράκωμα των νησιών του Αιγαίου από την αμυντική «ομπρέλα» που σχηματίζουν εκεί, σοβιετικά-ρωσικά συστήματα αεράμυνας !

Γρήγορα, όλες οι χώρες, κυρίως οι πρώην σοσιαλιστικές, ουσιαστικά ξεφορτώθηκαν τα παλιά σοβιετικά συστήματα, με τα οποία οι Ουκρανοί μαζί με τα δικά τους ανάλογα, χειρίζονταν με επιδεξιότητα επιδείχνοντας σθεναρή αντίσταση στη βάση των καλά εκπαιδευμένων και αδίστακτων εθνικιστικών ενόπλων ταγμάτων, Αζόφ, Αϊντάρ, Δεξιός Τομέας κ.α. Τότε Άγγλοι και αμερικανοί έβαλαν στο πεδίο τα δικά τους οπλικά συστήματα. Μέσα από μια θύελλα διαφήμισης που ξεσήκωνε τα μυαλά των αποδεκατισμένων πλέον, ενόπλων συμμοριών στην Ουκρανία !

Η αρχική εικόνα της τάχα μη συμμετοχής τους στη στρατιωτική επιχείρηση, εγκαταλείφθηκε, οι δεκάδες δυτικοί μισθοφόροι που σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν στα πεδία των μαχών, αφαίρεσαν το φύλλο συκής από τους εμπνευστές του πολέμου 48 και πλέον χωρών κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας !

Δίνουν υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα: η συμμορία του Ζελένσκι ζητάει 100 εκτοξευτήρες +1000 πυραύλους, Himars, τους έδωσαν προς το παρόν 20, οι έξι καταστράφηκαν. Τα επίσης πολυδιαφημιζόμενα, Harpoon, ούτε πρόλαβαν να τα ξεφορτώσουν στο λιμάνι της Οδησσού όπου τα έφεραν, κρυφά, από τη… Ρουμανία! Πέντε κατευθείαν στο… πάτο, δεν είναι και λίγο πράγμα για τέτοιου είδους συστήματα που καλούνταν να… τσακίσουν τα ρωσικά πολεμικά καράβια στη Μαύρη θάλασσα! Σε κάθε τέτοιο ρωσικό πλήγμα ο αριθμός των νεκρών στρατιωτικών (Ουκρανών και ξένων μισθοφόρων), κυμαίνεται από 50-350 άνδρες.

Οι καουμπόις, έμποροι των εθνών, ακούγεται ότι δεν προλαβαίνουν να κατασκευάζουν ικανό αριθμό οπλικών συστημάτων από αυτά που καταστρέφουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία !

Για ανοικτό πόλεμο σε «μαρμαρένια αλώνια» δεν τολμούν ποτέ να πάνε. Πέρα από χώρες τύπου Αφγανιστάν, Ιράκ…ή βομβαρδισμούς και καταστροφές πόλεων, όπως στο Βελιγράδι, κ.α.

Γι αυτό και δεν αφήνουν τους λακέδες τους στο Κιέβο να πάνε σε παράδοση. Παρά τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς (κάποιοι μιλάνε ήδη για 100 και πλέον χιλιάδες), εθνικιστές και άνδρες του ουκρανικού στρατού, οι Εγγλέζοι και αμερικανοί στρατιωτικοί συμβουλάτορες του Ζελένσκι, θεωρούν ότι δεν ήρθε η ώρα της παράδοσης. Δεν φτάσανε ακόμα στο πόλεμο κατά της Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό !

……………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο Μεντβέντεφ έδειξε χάρτη με το τι πιστεύουν οι δυτικοί αναλυτές ότι θα μείνει απ’ την Ουκρανία !!

Οι Ρώσσοι ευχαρίστησαν τον Macron για τα αυτοκινούμενα όπλα Caesar !! “Στείλτε περισσότερα – θα τα αναλύσουμε” !!

Ουκρανία. “Βάση του κράτους” η πράξη του 1941, συνεργασίας των AshkeNAZI Χαζάρων με τον Χίτλερ, λένε οι ένοπλες δυνάμεις της !!!

Ντόνετσκ. Οι AshkeNAZI του Κιέβου χτύπησαν φυλακή με αιχμάλωτους του Αζόφ, που ανακρίνονται για εγκλήματα πολέμου !!

Ο Πούτιν είπε “Δεν πρέπει ποτέ να γίνει πυρηνικός πόλεμος. Δεν θα υπάρχουν νικητές”, και η Πελόζι πάει στην Ταϊβάν και προκαλεί την Κίνα !!

…………………………………………………………………