Δρόμος Πάτρα-Πύργος. Ήταν που ήταν καρμανιόλα τον μετέτρεψαν σε “συμπληγάδες πέτρες” …

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ …

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΙΣΣΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ , ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ !!!

ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΜΕ … ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΡΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΖΩΑ , ΑΝ … ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΓΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ “Ε.Ο.” ΠΑΤΡΩΝ-ΠΥΡΓΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΣ !! Ο ΔΡΟΜΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ 100ΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΦ’ ΟΣΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΝΗ ;;; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ … ΣΤΗ ΜΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΝΘΕΝ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ;;;

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ …ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ … ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ;;; Ή ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ …

ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ … ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Η ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ !!! ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ !!!

……………………………………..

“Δρόμος Πάτρα – Πύργος: Το Έκτρωμα Επεκτείνεται…”

του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου , π. Προέδρου Συλλόγου Φαρμακοποιών Ηλείας

“Μη λέμε πολλά λόγια.

Τα είχαμε πει άλλωστε και πριν κάποιες μέρες.

Δεν εννοούμε να πιστέψουμε ότι οι σχεδιαστές του έργου έχουν κάποιο πρόβλημα. Είναι αναμφισβήτητα ειδικοί και υποτίθεται ότι έχουν σώας τας φρένας.  Ας μας εξηγήσουν λοιπόν που στοχεύουν με αυτό το μεγαλοφυές έργο. Μη μας πουν στην μείωση των ατυχημάτων.
Είναι φανερό ότι όταν έχουμε πότε μια μονή λωρίδα για 800 μέτρα που μετά γίνεται διπλή για να ξαναγίνει πάλι μονή μόνο αύξηση των ατυχημάτων πρέπει να περιμένουμε.

Αν πάλι επιμένουν τόσο πολύ να μειώσουν ατυχήματα ένας τρόπος υπάρχει. Να κλείσουν τελείως τον δρόμο …. Ας βάλλουν ακτοπλοϊκή σύνδεση. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτό που έχουμε μπροστά μας παραπέμπει ίσως σε σχιζοφρενείς ίσως σε σαδιστές. Αλλά δεν αποκλείεται και ο συνδυασμός των δυο.

Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας μίλησε κομψά για αστοχίες και οι αρμόδιοι έσπευσαν να πουν ότι θα γίνουν βελτιώσεις. Τουλάχιστον να μας πουν τι βελτιώσεις προτίθενται να κάνουν γιατί από ότι φαίνεται είναι ικανοί να κάνουν το κακό ακόμη χειρότερο.

ΥΓ 1. Σήμερα το απόγευμα το κομβόι από Πάτρα ήταν απίστευτο. Όσες προσπεράσεις έγιναν ήταν στην κόψη του ξυραφιού για να προλάβουν πριν οι δυο λωρίδες γίνουν μια και αν σε αφήσει μετά το κομβόι να μπεις ανάμεσα.

ΥΓ2 Αν κάποιο αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί στην μονή λωρίδα τι προβλέπεται από τους φωτεινούς εγκεφάλους???”

ΠΗΓΗ

……………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΟΔΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ DRONE Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!

ΕΣΚΑΣΕ !!! ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 74 ΧΛΜ !!! ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΤΡΑ-ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ 210 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 ΕΥΡΩ…

……………………………………………………………..