ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ;; Βόμβα Πούτιν: “Η Γερμανία παίρνει από εμάς 4 φορές κάτω το αέριο” – “Γιατί δεν ανοίγετε τον Nord Stream2;;” Σολτς: “τώρα υπάρχουν άλλα θέματα – πιο σημαντικά” !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ;; [ … Νωρίτερα την Τρίτη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τον Προϋπολογισμό Γιοχάνες Χαν δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζεται να διακόψει τις προμήθειες μέσω του Nord Stream μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων προληπτικών εργασιών. … ] ( !!!!! ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΕΡΙΟ ;;;)

“Παίζουν τον παπά” οι υπεύθυνοι της Siemens Energy !!! Που είναι ο στρόβιλος της Gazprom ;; Στο βάθος κερδοσκοπία ;;

ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Gazprom ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ … [ Πούτιν: Η Γερμανία παίρνει από εμάς κάτω ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο, τρεις έως τέσσερις φορές φθηνότερο από την τιμή της αγοράς… ] …  ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΡΕΕΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΙΜΩΝ !!!

ΑΕΡΙΟ -ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ- ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ… 300% ΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2023 !

ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ/ Τι θα γίνει στη Γερμανία… Σε λίγο ίσως θα μείνει χωρίς φάρμακα όλη η Ε.Ε. !! Ούτε ασπιρίνες !!!