Καβάλα. Εξανεμίστηκε κυριολεκτικά το Antonov12 !! “σκόνη και θρύψαλα” γέμισε η περιοχή !!΄(βίντεο)

ΕΛΛΑΔΑ

** Από νεώτερες πληροφορίες ο προορισμός του αεροσκάφους ήταν το Μπαγκλαντές !!!

Εμπειρογνώμονες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της πυροσβεστικής ξεκίνησαν έρευνες για τον τόπο συντριβής του ουκρανικού φορτηγού αεροσκάφους An-12 … που όπως φαίνεται στη φωτογραφία δεν έμεινε τίποτα … παρά μόνο “σκόνη και θρύψαλα” !!!

Τη στιγμή της πρόσκρουσης στο έδαφος η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που ακούστηκε χιλιόμετρα μακριά, όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής, με μια τεράστια λάμψη, όπως φαίνεται σε βίντεο !!! Αλλά και στη συνέχεια οι εκρήξεις ήταν συνεχείς για ώρες …

Πυροσβέστες με ειδικό εξοπλισμό και όργανα μέτρησης πλησίασαν στο σημείο της συντριβής και είδαν τα διάσπαρτα τμήματα του αεροσκάφους. Εκεί βρήκαν και λευκή ουσία άγνωστης προέλευσης, αλλά τα όργανα μέτρησης δεν έδειξαν κάτι επικίνδυνο. !!!

……………

Συνετρίβη φλεγόμενο Αντόνοφ12 έξω από την Καβάλα !! Μετέφερε επικίνδυνο υλικό !! Συνεχείς εκρήξεις !!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), πρόκειται για αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση cargo, ενώ μετέφερε “επικίνδυνο υλικό” με μόνο 8μελές πλήρωμα.

Νεώτερες πληροφορίες που μεταδίδονται μιλούν για μεταφορά πυρομαχικών !!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αεροσκάφος ξεκίνησε από την Σερβία και κατευθυνόταν προς την Ιορδανία ** όταν πάνω από Αιγαίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου ζητώντας αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Καβάλας ενημερώνοντας ότι μετέφερε 12 τόνους “επικίνδυνο υλικό” !!

** Από νεώτερες πληροφορίες ο προορισμός του αεροσκάφους ήταν το Μπαγκλαντές !!!

Σε ζωντανή μετάδοση των καναλιών οι ανταποκριτές μιλούν για συνεχείς εκρήξεις και άσχημη μυρωδιά που πλανάται στον αέρα !! Όπως λένε τους ζήτησαν να φορούν μάσκες διότι ακόμα δεν γνωρίζει κανείς τι ακριβώς υλικό είναι …

Ώρα 01.40 πμ … Οι πάντες παραμένουν σε μεγάλη απόσταση λόγω των συνεχών εκρήξεων για λόγους ασφαλείας !!! Η ατμόσφαιρα είναι βεβαρυμένη με άγνωστη μυρωδιά ( τοξική ;; ) !!

Η πορεία του αεροσκάφους

Στην ιστοσελίδα Flight Aware, η οποία δείχνει σε πραγματικό χρόνο την πορεία των αεροσκαφών, φαίνεται η πορεία του Αντόνοφ 12.

……………………………………………………………………………..