Πούτιν: Η Δύση έχασε τον πόλεμο – Ριζική κατάρρευση της αμερικανικής παγκόσμιας Τάξης! (vid)

Χωρίς κατηγορία

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014-15 !!! Καίριο χτύπημα Πούτιν στη διεθνή τοκογλυφία. Δημιουργεί Τράπεζα Ανάπτυξης των BRICS ………… Με υπογραφή Πούτιν η Παγκόσμια Τράπεζα των BRICS …………. The New Development Bank: a Stronger Role for BRICS in the Global Financial Architecture.

… ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟ 2022 ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ … ΟΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ … ΕΛΟΧΕΥΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ … ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ … ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ … ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΞΑ !!! ( “ΤΟΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ” Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ) …

Οι BRICS σπάνε τις κυρώσεις και χτίζουν έναν νέο κόσμο …………. 14η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ BRICS. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΩΝ 5 ΗΓΕΤΩΝ …………. ΟΙ BRICS ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΟΣΜΟ . ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!

Οι BRICS και το MINT μπορούν να σώσουν τη Ρωσία και να καταστρέψουν τις ΗΠΑ …………….. Οι G7 μπορεί να χάσουν την παγκόσμια ηγεσία από τους BRICS !!

ΤΟ ΡΟΥΒΛΙ … Ο ΧΡΥΣΟΣ … ΤΟ BRETTON WOODS ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ … ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ !! …………. Η Ρωσία έσπασε την “παγκόσμια συμφωνία” με ΗΠΑ: Αναβίωσε τον Κανόνα του Χρυσού – “Αιτία πολέμου” για δολάριο και ευρώ

Ρωσικό SPFS ανάλογο του SWIFT (Βέλγιο) ! Πάνω από 330 τράπεζες και εταιρείες έχουν γίνει χρήστες !

ΗΠΑ. Καλπάζει ο ετήσιος πληθωρισμός. Από το 1981 είχε να φτάσει στο 9,1% ! ………… Στη Γερμανία προειδοποιούν για «τέλεια καταιγίδα» για το ευρώ. Το δολάριο ανέβηκε πάνω από το ευρώ για πρώτη φορά από το 2002. ……….. ΑΕΡΙΟ -ΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑ- ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ… 300% ΠΑΝΩ Η ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2023 !

Ο Λουκασένκο συζήτησε με τον Πούτιν τα σχέδια της Δύσης να επιτεθεί στη Ρωσία και τη Λευκορωσία

ΔΕΙΤΕ …….. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε στο SPIEF

……………………………………..

Προπομπός εξελίξεων -Ομιλία ορόσημο Β.Πούτιν: Η Δύση έχασε τον πόλεμο – Ριζική κατάρρευση της αμερικανικής παγκόσμιας Τάξης! (vid)

«Δεν μπορεί πλέον να σταματήσει»

Προπομπός δυσάρεστων εξελίξεων για την Ουκρανία και την ευρύτερη περιοχή συνιστά η τελευταία ομιλία που έδωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν ο οποίος έδειξε ποιος είναι ο Νο1 στόχος και τι διακυβεύεται στον ουκρανικό πόλεμο:

Η ήττα της Δύσης και η κατάρρευση της αμερικανικής ηγεμονίας. Συνεπώς ο πόλεμος φθοράς θα συνεχιστεί και θα κλιμακωθεί.

Β.Πούτιν: Η Δύση έχασε!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε στους Ρώσους νομοθέτες ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία σηματοδότησε το τέλος της διεθνούς τάξης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

«Έπρεπε να είχαν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ήδη χάσει από την αρχή της ειδικής στρατιωτικής μας επιχείρησης», είπε ο Πούτιν.

«Η αρχή της σημαίνει επίσης την αρχή μιας ριζικής κατάρρευσης της αμερικανικής παγκόσμιας τάξης».

Ο Β.Πούτιν είπε ότι «αυτή είναι η αρχή της μετάβασης από τον φιλελεύθερο-παγκοσμιοποιητικό αμερικανικό εγωκεντρισμό σε έναν πραγματικά πολυπολικό κόσμο» 

Όχι βασισμένο σε υποκριτικά διπλά στάνταρ αλλά στη βάση του διεθνούς δικαίου και και της αυθεντικής κυριαρχίας λαών και πολιτισμών.

Στη βούληση τους να ζήσουν την ιστορική μοίρα τους με τις αξίες και τις παραδόσεις και να κτίσουν συνεργασία στην βάση της Δημοκρατίας, δικαιοσύνης και ισότητας.

«Δεν μπορεί πλέον να σταματήσει»

Και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτή η διαδικασία «δεν μπορεί πλέον να σταματήσει» τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Για τον Πούτιν, το τωρινό status quo ήταν ένας κόσμος βασισμένος σε «εγωιστικούς κανόνες» στον οποίο δεν υπάρχει τίποτα «παρά μόνο η επιθυμία για ηγεμονία».

Χαρακτήρισε τις κυρώσεις που αντιμετώπισε η Ρωσία ως «εχθρικές ενέργειες των δυτικών χωρών» τις οποίες χρειάστηκε να αντιμετωπίσει η ρωσική ηγεσία.

«Στόχος τους ήταν να σπείρουν διχόνοια και σύγχυση στην κοινωνία μας, να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους», είπε ο Πούτιν «Αλλά και εδώ δεν υπολόγισαν σωστά».

«Η λεγόμενη συλλογική Δύση, υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, είναι εξαιρετικά επιθετική προς τη Ρωσία εδώ και δεκαετίες.

Θέλω να πω και να τονίσω ότι έχουμε πολλούς υποστηρικτές και σε ΗΠΑ και σε Ευρώπη και ακόμη περισσότερους σε άλλες ηπείρους και σε άλλες χώρες.

Και ο αριθμός τους μόνο θα αυξάνεται, μην έχετε αμφιβολία γι αυτό.

Ακόμη και σε χώρες που είναι δορυφόροι των ΗΠΑ. Υπάρχει αυξανόμενη κατανόηση ότι οι κυρίαρχες ελίτ και η τυφλή τους υπακοή στον ηγεμόνα συνήθως δεν συμπίπτει, και πολύ συχνά έρχεται σε αντίθεση, με τα εθνικά τους συμφέροντα.

Τελικά, όλοι θα λάβουν υπόψιν τους αυτό το αυξανόμενο συναίσθημα στην κοινωνία τους.

Δείτε τα βίντεο

……………………………………………….

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ  … https://www.youtube.com/user/kremlin/videos

…………………………………………………………………………..