Ο αρχηγός «Vor V Zakone» και η τυφλή αφοσίωση των μελών της γεωργιανής σπείρας !!

ΕΛΛΑΔΑ

Vor V Zakone: Αυτός είναι ο 72χρονος «ηγέτης» με το μπαστούνι - στιλέτο και οι συνεργοί του

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ !!!

…………………………………………………..

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των 13 μελών της συμμορίας διαρρηκτών, με αρχηγό 72χρονο που ήταν «χρισμένος» με τον τίτλο «Vor V Zakone».

«Αδυναμία» στα μπαστούνια και στα ρολόγια χειρός Rolex είχε ο 72χρονος, «χρισμένος» με τον τίτλο «Vor V Zakone», ο οποίος συνελήφθη ως ο αρχηγός μεγάλου κυκλώματος διαρρηκτών που «άνοιγε» σπίτια στην Αττική.

Ο 72χρονος Γεωργιανός ήταν ο απόλυτος καθοδηγητής, με τα υπόλοιπα μέλη να υπακούουν στις εντολές του και στους «νόμους» της εγκληματικής ζωής. Κύριο χαρακτηριστικό της οργάνωσης ήταν η πίστη και η αφοσίωση στην «Ομάδα».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το χαρακτηριστικό του 72χρονου ήταν το μπαστούνι που κρατούσε, το οποίο έφερε πάνω την υπογραφή του «Vor V Zakone». Ο τίτλος αυτός με τον οποίο είχε «στεφθεί» τον έκανε αδιαμφισβήτητο ηγέτη και συντονιστή της ομάδας, τα μέλη της οποίας έπρεπε να του δείχνουν τυφλή αφοσίωση

………………………….

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ Η “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ” !!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΝΑΙ… ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ “ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ !!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ Λ-ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ… ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Κούλης Μητσοτάκης: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !!

ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, “όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη”

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΛΗΨΗ “Π.Α.Α.Υ.Π.Α.” ΑΠΟ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΚΑΙ “ΑΝΙΘΑΓΕΝΕΙΣ” ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…

“ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ” ΕΡΓΑ Λ-ΑΘΡΟΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ “ΙΘΑΓΕΝΟΕΛΗΝΩΝ” … ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ… ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ…

€21ΕΚ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ESTIA II» ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ (ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑ,ΦΩΣ,ΝΕΡΟ,ΚΛΠ) !

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, Η ΜΚΟ “SOLIDARITY NOW” ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ…

…………………………………………………………………….