Εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών. Τώρα η Ουκρανία πρέπει να βγάλει τις νάρκες !! Η Ρωσία απέσυρε τη φρουρά από το Φιδονήσι ως χειρονομία καλής θέλησης !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η Ρωσία απέσυρε τη φρουρά από το νησί Zmeiny ως χειρονομία καλής θέλησης

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την απόσυρση της φρουράς από το νησί Zmeiny ως χειρονομία καλής θέλησης

Δορυφορική εικόνα του Snake Island - RIA Novosti, 1920, 30/06/2022
Δορυφορική εικόνα του νησιού φιδιών. Φωτογραφία αρχείου

……….

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ … ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ !!! ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

……….

ΜΟΣΧΑ, 30 Ιουνίου – RIA Novosti. Η Ρωσία απέσυρε τα στρατεύματά της από το νησί Zmeiny ως χειρονομία καλής θέλησης, δήλωσε το υπουργείο Άμυνας.
«Έτσι, έχει αποδειχθεί στην παγκόσμια κοινότητα ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν παρεμβαίνει στις προσπάθειες του ΟΗΕ να οργανώσει έναν ανθρωπιστικό διάδρομο για την εξαγωγή αγροτικών προϊόντων από το έδαφος της Ουκρανίας», σημείωσε το υπουργείο.
Τόνισαν επίσης ότι ένα τέτοιο βήμα θα στερούσε από το Κίεβο την ευκαιρία να κάνει εικασίες για το πρόβλημα της επισιτιστικής κρίσης, κρύβοντας πίσω από την «αδυναμία» εξαγωγής σιτηρών λόγω του ελέγχου των ρωσικών στρατευμάτων.
Το υπουργείο πρόσθεσε ότι τώρα, για να ξαναρχίσει ο εφοδιασμός, η ουκρανική πλευρά πρέπει να καθαρίσει (από τις νάρκες) τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας , από τις ακτές της, συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών υδάτων.
Ο ΟΗΕ έχει δηλώσει επανειλημμένα την απειλή μιας επισιτιστικής κρίσης λόγω έλλειψης σιτηρών, η Δύση κατηγόρησε τη Ρωσία ότι εξουδετερώνει την προσφορά ουκρανικών σιτηρών στις παγκόσμιες αγορές, η Μόσχα αρνήθηκε κατηγορηματικά τέτοιες κατηγορίες. Την ίδια στιγμή, οι ίδιες οι αρχές του Κιέβου δημιούργησαν πολλά εμπόδια στις εξαγωγές: εκτός από τον εμπρησμό σιτηρών που αποκαλύφθηκε στο λιμάνι της Μαριούπολης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ναρκοθέτησαν ορισμένες περιοχές της Μαύρης Θάλασσας , οι οποίες δεν επιτρέπουν την εξαγωγή σιτηρών που μεταφέρονται στις παγκόσμιες αγορές με πλοία.
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν εμποδίζει την εξαγωγή σιτηρών από την Ουκρανία , εάν το Κίεβο καθαρίσει τα λιμάνια από νάρκες, τα πλοία με σιτηρά θα μπορούν να φύγουν χωρίς προβλήματα.
…………………………..
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ … ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΙΤΗΡΩΝ ΑΝΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΙΤΟΒΟΛΩΝΑΣ” ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ !!

…………………………………………………………………………..