Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “STREAMΑΔΙΑ” (ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “STREAMΑΔΙΑ” ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ.

Ο ΤΟΜΕΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ. ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ENΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ Η’ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΗΔΗ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ . Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΡΓΑ Η’ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η’ ΟΧΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ 2005 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

……………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………….