ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !! “Unknown Aerial Phenomena” – (UFO) «Κατάστρεψαν τους πυρηνικούς μας πυραύλους» !! (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Κατάστρεψαν τους πυρηνικούς μας πυραύλους». Η Αμερική ανακοίνωσε μια νέα απειλή

[ … “Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και η Κίνα γνωρίζουν, μοιραζόμαστε δεδομένα. Αν και όχι όλα. Υπάρχει, για παράδειγμα, ένα γεγονός όταν UFO πέταξαν στο χώρο δοκιμών και απενεργοποίησαν δέκα πυρηνικούς πυραύλους διηπειρωτικούς. Δεν τους ανατίναξαν, αλλά δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχει αντίστοιχη αναφορά για αυτό”, είπε ο αναπληρωτής αρχηγός ναυτικών πληροφοριών.

Πρόσθεσε ότι δεν βρέθηκαν συντρίμμια ή άλλα αντικείμενα «ενδεικτικά εξωγήινης προέλευσης» στο σημείο.
“Εισβάλλουν συνεχώς στα γήπεδά μας. Ίσως ενώ προπονούνται. Πώς πολεμούν τότε;” κατέληξε ο στρατιώτης… ]
…………………………..
ΜΟΣΧΑ, 26 Μαΐου – RIA Novosti, Vladislav Strekopytov. Για πρώτη φορά εδώ και μισό αιώνα, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πραγματοποίησε ακροάσεις για το πρόβλημα των UFO. Ο λόγος ήταν μια ειδική έκθεση του Πενταγώνου που αποχαρακτηρίστηκε πριν από ένα χρόνο. Τα τελευταία 15 χρόνια, Αμερικανοί πιλότοι έχουν παρατηρήσει αντικείμενα άγνωστης προέλευσης στον ουρανό περισσότερες από 140 φορές…
Αγνώστων στοιχείων εναέρια φαινόμενα
Από το 2007, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ λειτουργεί το Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), αφιερωμένο στις συναντήσεις αεροσκαφών και πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού με UFO. Το μάθαμε για αυτό μόλις το 2017, όταν τα μέσα ενημέρωσης έλαβαν ένα βίντεο με ένα άγνωστο αντικείμενο να κινείται με «αδύνατον» τρόπο και μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων.
Το Κογκρέσο ζήτησε από το Πεντάγωνο να ετοιμάσει μια έκθεση σχετικά με τα γνωστά – “άγνωστα αεροπορικά φαινόμενα” . Αυτός ο όρος θεωρείται προτιμότερος από το απαξιωμένο «UFO». Το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε ότι η διερεύνηση τέτοιων επεισοδίων συνεχίζεται, αν και η χρηματοδότηση του προγράμματος σταμάτησε το 2012.
“Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη οποιεσδήποτε μη εξουσιοδοτημένες εισβολές αεροσκαφών στο βεληνεκές ή στον καθορισμένο εναέριο χώρο μας και μελετάμε κάθε αναφορά”, ανέφερε η υπηρεσία σε δήλωση .
Το Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε επίσης τρία βίντεο από το NVU στην ιστοσελίδα του. Αυτά είναι πλάνα από στρατιωτικά αεροσκάφη: το ένα είναι από τον Νοέμβριο του 2004, τα άλλα δύο είναι από τον Ιανουάριο του 2015. Οι κάμερες κατέγραψαν αντικείμενα με σχήμα άτυπο για γνωστά αεροσκάφη: “μια περιστρεφόμενη κορυφή που κινείται ενάντια στον άνεμο”, “μια σφαίρα κλεισμένη σε έναν κύβο”.
Το 2020, το Πεντάγωνο δημιούργησε μια ομάδα εργασίας που συνόψισε τις διαθέσιμες πληροφορίες. Τον Ιούνιο του 2021, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δημοσίευσε μια προκαταρκτική έκθεση. Το έγγραφο σημειώνει ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά αγνώστων αντικειμένων – επιτάχυνση, ικανότητα απότομη αλλαγή κατεύθυνσης, βουτιά στο νερό και συνέχιση της κίνησης εκεί – είναι αδύνατα για τις σύγχρονες τεχνολογίες. Το πρακτορείο αρνείται κατηγορηματικά τη σχέση τους με τυχόν μυστικές εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, οι συντάκτες της έκθεσης υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον μερικά από τα NVE μπορεί να σχετίζονται με τη δοκιμή υπερηχητικών όπλων από ανταγωνιστικές δυνάμεις, κυρίως τη Ρωσία και την Κίνα .
Αυτό έδωσε νέα ώθηση στις παρατηρήσεις. Τον Νοέμβριο του 2021, το Πεντάγωνο δημιούργησε την Ομάδα Αερομεταφερόμενης Αναγνώρισης Αντικειμένων και Συγχρονισμού Διαχείρισης (AOIMSG). Το καθήκον του νέου τμήματος είναι να συγχρονίσει τις προσπάθειες των διαφόρων τμημάτων για τον εντοπισμό και τον εντοπισμό ιπτάμενων αντικειμένων, για τη διαπίστωση της ιδιοκτησίας τους και των απειλών που προέρχονται από αυτά. Εξετάστε όλες τις επιλογές – από μετεωρολογικά μπαλόνια μέχρι εξωγήινους.
Απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ
Πριν από την τρέχουσα ακρόαση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Υποεπιτροπή της Βουλής για την Αντιτρομοκρατία, την Αντικατασκοπεία και την Αντιμετώπιση της Πυρηνικής Διάδοσης, στους βουλευτές δόθηκε μια διευρυμένη έκδοση της περσινής έκθεσης, η οποία αναφέρει ότι από το 2004 έως το 2021, 143 αξιόπιστες περιπτώσεις σύγκρουσης με τεχνολογίες. που ξεπερνούν τις δυνατότητες των γήινων” καταγράφηκαν.”, και τα ίδια τα NVY είναι φυσικά αντικείμενα “που δεν έχουν κατασκευαστεί από κανέναν στον πλανήτη μας.”
Βίντεο από το ανοιχτό μέρος της συνεδρίασης αναρτήθηκε στο κανάλι YouTube της Διαρκούς Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Ronald Moultrie και ο αναπληρωτής διευθυντής της Ναυτικής Πληροφορίας Scott Bray μίλησαν στους βουλευτές για ορισμένες από τις συναντήσεις που είχαν οι Αμερικανοί πιλότοι με το NVU. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε ένα βίντεο οκτώ δευτερολέπτων που γυρίστηκε το 2021 με κάτι να αναβοσβήνει με μεγάλη ταχύτητα κοντά στο πιλοτήριο ενός αεροσκάφους του Πολεμικού Ναυτικού. Ο ίδιος ο πιλότος το είδε. NVYa σταθερό και αισθητήρες.
«Δεν έχω καμία εξήγηση», παραδέχτηκε ο Scott Bray. «Συχνά είναι αδύνατο να κατανοήσουμε τη φύση αυτών των φαινομένων, επειδή έχουν απροσδόκητα χαρακτηριστικά πτήσης».
Σύμφωνα με τον αξιωματικό, υπήρξαν τουλάχιστον έντεκα τέτοια περιστατικά που παραλίγο να οδηγήσουν σε σύγκρουση. Ταυτόχρονα, δεν ελήφθησαν σήματα από άγνωστα αντικείμενα και ο αμερικανικός στρατός δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους.
Το Πεντάγωνο πιστεύει ότι το NVY αποτελεί απειλή όχι μόνο για τις πτήσεις, αλλά και για την εθνική ασφάλεια γενικότερα, και μάταια πίστευαν προηγουμένως ότι αυτό ήταν «ανοησία και μια θεωρία συνωμοσίας».
“Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ και η Κίνα γνωρίζουν, μοιραζόμαστε δεδομένα. Αν και όχι όλα. Υπάρχει, για παράδειγμα, ένα γεγονός όταν UFO πέταξαν στο χώρο δοκιμών και απενεργοποίησαν δέκα πυρηνικούς πυραύλους διηπειρωτικούς. Δεν τους ανατίναξαν, αλλά δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν. Υπάρχει αντίστοιχη αναφορά για αυτό”, είπε ο αναπληρωτής αρχηγός ναυτικών πληροφοριών.
Πρόσθεσε ότι δεν βρέθηκαν συντρίμμια ή άλλα αντικείμενα «ενδεικτικά εξωγήινης προέλευσης» στο σημείο.
“Εισβάλλουν συνεχώς στα γήπεδά μας. Ίσως ενώ προπονούνται. Πώς πολεμούν τότε;” κατέληξε ο στρατιώτης.
Αφού αναφέρθηκε ότι υπάρχει μια «άκρως απόρρητη ομάδα» στην κυβέρνηση των ΗΠΑ που ασχολείται με τη NVE, η συνεδρίαση διεκόπη. Το δεύτερο μέρος, όπου μίλησαν ειδικοί, έκλεισε.
Με κάθε σοβαρότητα
Για δεκαετίες, οι επίσημες αρχές απέφευγαν να σχολιάσουν τα βίντεο με τους ιπτάμενους δίσκους. Τώρα το Κογκρέσο επιβεβαίωσε επίσημα την ύπαρξή τους. Αμερικανοί βουλευτές δήλωσαν ότι τα UFO αυξάνουν τη δραστηριότητά τους και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το στρατιωτικό δυναμικό των γήινων.
Οι βουλευτές τόνισαν την ανάγκη για λεπτομερή μελέτη του NVE και τη δημιουργία ενός συστήματος για την προστασία των μαρτύρων, οι οποίοι, σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτροπής πληροφοριών, Άνταμ Σιφ , «έχουν μια ιστορία να πουν», αλλά φοβούνται να χαρακτηριστούν τρελοί και να χάσουν τη δουλειά τους. Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα περίπου 400 μη τεκμηριωμένες μαρτυρίες πιλότου UFO.
“Φαίνεται ότι αυτό θα ληφθεί τελικά σοβαρά υπόψη”, σχολίασε ο γνωστός Αμερικανός φυσικός και μελλοντολόγος Michio Kaku σε συνέντευξή του στο Fox News . “Αυτό που βλέπουμε έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της φυσικής. Τα UFO κινούνται σε ζιγκ-ζαγκ, αλλάζουν απότομα κατεύθυνση, με ταχύτητα 5 Mach έως 20 Mach. Ένα άτομο δεν μπορεί να αντέξει τέτοιες υπερφορτώσεις. Δεν υπάρχουν καυσαέρια, UFO βουτούν κάτω από το νερό, πετούν επικίνδυνα κοντά σε πλοία και αεροσκάφη. Έχουμε πολλές παρόμοιες παρατηρήσεις από διαφορετικές πηγές. Σημαίνει ότι κάτι πραγματικά συμβαίνει στον ουρανό» .
Ο καθηγητής Kaku απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση ότι το NVE σχετίζεται με δοκιμές υπερηχητικών όπλων, επισημαίνοντας ότι παρατηρούνται τακτικά από τη δεκαετία του 1940, όταν δεν γινόταν λόγος για τέτοιες τεχνολογίες.
Υποτίθεται ότι στο εγγύς μέλλον οι ΗΠΑ θα υιοθετήσουν ένα κρατικό πρόγραμμα για τη μελέτη του NVY χρησιμοποιώντας δορυφόρους, κάμερες γρήγορης παρακολούθησης και αισθητήρες ήχου, και ειδικοί από την επιστημονική κοινότητα θα συμμετάσχουν στην αποκρυπτογράφηση των σημάτων.
Και παρόλο που η NASA , σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες , δεν ασχολείται ακόμη σκόπιμα με αυτό το θέμα, συλλέγει προσεκτικά δεδομένα για όλα τα περίεργα γεγονότα στην ατμόσφαιρα, συχνά σε συνεργασία με άλλες διαστημικές υπηρεσίες.
Υπάρχει επίσης ένας αυξανόμενος αριθμός ιδιωτικά χρηματοδοτούμενων ερευνητικών ομάδων, όπως το Project Galileo, με επικεφαλής τον καθηγητή αστρονομίας του Χάρβαρντ, Avi Loeb, ή η μη κερδοσκοπική επιστημονική συνεργασία UAPx.
“Αν μάθουμε κάτι για το NVE, θα ανοίξει την πόρτα για να εξερευνήσουμε νέα επιστημονικά ερωτήματα. Οι γεωφυσικοί της ατμόσφαιρας, οι ειδικοί στην αεροδιαστημική και άλλοι επιστήμονες μπορούν να συμβάλουν στην κατανόηση της φύσης αυτού του φαινομένου. Η εξερεύνηση του άγνωστου στο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. », αναφέρει στην ανακοίνωση.
Προφανώς, η εποχή που τα UFO ήταν ένα θέμα ταμπού για τους επιστήμονες πλησιάζει στο τέλος της. Τώρα οι συζητήσεις για αυτό το θέμα δεν βιάζονται να αναγνωριστούν ως ψευδοεπιστημονικές. Επιπλέον: χρησιμεύουν ολοένα και περισσότερο ως αφετηρίες για τις νεοφυείς επιχειρήσεις που χρηματοδοτούνται πρόθυμα.

……………………….

Open C3 Subcommittee Hearing on Unidentified Aerial Phenomena

House Intelligence Την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, στις 9:00 π.μ. ET, η Υποεπιτροπή Αντιτρομοκρατίας, Αντικατασκοπείας και Αντιπληροφοριών και Αντιδιάδοσης Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, υπό την προεδρία του βουλευτή André Carson (D-Ind.) πραγματοποίησε μια ανοιχτή ακρόαση για άγνωστα εναέρια φαινόμενα. Μετά το ανοιχτό μέρος της ακρόασης, η υποεπιτροπή πραγματοποίησε κλειστή, απόρρητη ενημέρωση.

….

ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ … ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ …

πηγή facebook video : https://www.facebook.com/angel.elnacin/videos/565435864920325

……………………………………………………………………………………