Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕΣΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΥΠΗΡΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΙ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ; (βίντεο)

Πρόεδρος Πολωνίας για Ουκρανία. Ένα κοινό μέλλον όχι με κατοχή αλλά με “σβήσιμο” συνόρων !! (βίντεο)

ΑΛΦΕΙΟΣ : “Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες” ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ … Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο AshkeNAZI György Schwartz ( George Soros ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ … Κίσινγκερ εναντίον Σόρος: Ρεαλιστές εναντίον παγκοσμιοποιητών

…………..

Ο Ζελένσκι μπορεί να μεταβιβάσει το δικαίωμα να κυβερνά την Ουκρανία στην Πολωνία 

Οι νέες συμφωνίες που υπογράφηκαν σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ των προέδρων της Πολωνίας και της Ουκρανίας, Andrzej Duda και Volodymyr Zelensky, θα σημαίνουν μια λεγόμενη ήπια προσάρτηση, σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο Πέπε Εσκομπάρ.

“Η Βαρσοβία σκοπεύει να επωφεληθεί πολύ από τη σύγκρουση και να αυξήσει τη στρατιωτική-πολιτική, οικονομική και πολιτιστική της επιρροή στη δυτική Ουκρανία. <…> Η Βαρσοβία δεν θα χρειαστεί καν να στείλει στρατεύματα”, έγραψε σε μια στήλη για το The Cradle.

Σημείωσε ότι μία από τις συμφωνίες υποδηλώνει ότι οι Πολωνοί πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκλέγονται στις ουκρανικές αρχές και να υποβάλλουν αίτηση για τη θέση των συνταγματικών δικαστών. Σύμφωνα με τον παρατηρητή, αυτό σημαίνει ότι το Κίεβο θα μεταφέρει πλήρως τον έλεγχο του ουκρανικού κράτους στην Πολωνία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να υπογράψει συμφωνία με την Πολωνία για τη διευκόλυνση της διέλευσης των συνόρων. Ανακοίνωσε επίσης σχέδια για υιοθέτηση νομοσχεδίου για ενισχυμένες ευκαιρίες για Πολωνούς πολίτες στην Ουκρανία.

Πριν από αυτό, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε ότι οι πολωνικές αρχές επρόκειτο να καταλάβουν τα εδάφη του δυτικού τμήματος της Ουκρανίας με το πρόσχημα της «αιώνιας αδελφοσύνης». Υπενθύμισε ότι ο Πολωνός πρόεδρος Andrzej Duda αναγνώρισε επίσημα τις εδαφικές διεκδικήσεις στο Κίεβο. Ο βοηθός του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, με τη σειρά του, δήλωσε ότι η Πολωνία θα καταλάβει τα δυτικά εδάφη της Ουκρανίας το συντομότερο δυνατό.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.youtube.com/watch?v=3bBU6BFo-A4

…………..

ΟΙ AshkeNAZI ΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Volodimir Zelensky ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΕΒΟΥ Vitali Klitschko !!

Τσέχος πολιτικός επιστήμονας, καθηγητής Oscar Kreichi : Η Τσεχία μπορεί να προβεί σε πιθανές διεκδικήσεις στα δυτικά της Ουκρανίας !!!

……………..

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

Shimon Peres says: ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!

Τι είπε ο Λαβρόφ για “Νέα Παγκόσμια Τάξη” και έναν ολοκληρωτικό, υβριδικό πόλεμο της Δύσης κατά της Ρωσίας

………………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………….