Ο Πούτιν προειδοποιεί για αστραπιαία χτυπήματα (vid) και η γερμανίδα υπουργός σε πολίτες: «Αποθηκεύστε βασικές προμήθειες, τρόφιμα και υγρά»!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Πούτιν προειδοποιεί ότι τα χτυπήματα θα απαντηθούν με αστραπιαία ταχύτητα

Народное Слово Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι σε περίπτωση στρατηγικής απειλής, η απάντηση της Ρωσίας στα χτυπήματα θα είναι «αστραπιαία». Ο ηγέτης το ανακοίνωσε την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 σε συνάντηση με μέλη του Συμβουλίου Νομοθετών στη Μόσχα. “Εάν κάποιος σκοπεύει να παρέμβει σε τρέχοντα γεγονότα από το εξωτερικό και να μας δημιουργήσει απαράδεκτες στρατηγικές απειλές, τότε θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι απαντήσεις μας στα χτυπήματα θα είναι αστραπιαίες. Έχουμε μέσα για αυτό. Δεν θα καυχηθούμε γι’ αυτά, θα τα χρησιμοποιήσουμε», είπε ο Πούτιν, τονίζοντας ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί.

………………………………

Γερμανίδα υπουργός σε πολίτες: «Αποθηκεύστε βασικές προμήθειες, τρόφιμα και υγρά»!

Να εφοδιαστούν με τρόφιμα κάλεσε τους Γερμανούς πολίτες η υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Νάνσι Φάζερ.

«Σκεφτείτε, για παράδειγμα, το ενδεχόμενο κυβερνοεπιθέσεων σε σημαντικές υποδομές», είπε η υπουργός στην εφημερίδα Handelsblatt, θέλοντας να αιτιολογήσει αυτή την προτροπή της. Και συνέχισε: «Εάν το ρεύμα κοπεί για μεγάλη χρονική περίοδο ή η καθημερινή ζωή περιοριστεί με κάποιον άλλον τρόπο, τότε σαφώς είναι λογικό να έχουμε στο σπίτι μια προμήθεια έκτακτης ανάγκης».

Μάλιστα, η Φάζερ αναφέρθηκε σε μία λίστα που δημοσίευσε η Πολιτική Προστασία της Γερμανίας, η οποία παρουσιάζει ένα παράδειγμα έκτακτης προμήθειας τροφίμων.

Τα τρόφιμα της λίστας Φάζερ

«Ο στόχος είναι να μπορούμε να επιβιώσουμε για 10 ημέρες χωρίς να πάμε για ψώνια», είπε η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας. Ένα παράδειγμα τροφίμων που, σύμφωνα με την υπουργό, θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες ενός ανθρώπου για δέκα ημέρες, παρουσιάζεται στην ακόλουθη λίστα:

  • Πόσιμα υγρά: 20 λίτρα
  • Δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, ψωμί, πατάτες, ζυμαρικά, ρύζι: 3,5 κιλά
  • Λαχανικά, όσπρια: 4 κιλά
  • Φρούτα, ξηροί καρποί: 2,5 κιλά
  • Γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα: 2,6 κιλά
  • Ψάρια, κρέας, αυγά ή ολόκληρα αυγά σε σκόνη: 1,5 κιλό
  • Λίπη, λάδια: 0,375 κιλά

Ταυτόχρονα, η υπουργός έδωσε έμφαση στη σημασία της Πολιτικής Προστασίας, στην οποία δίνει «υψηλή προτεραιότητα».

«Πρέπει να επιταχύνουμε τώρα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες κρίσεις – πανδημίες, τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, τους κινδύνους του πολέμου», είπε η υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και πρόσθεσε πως πρέπει να γίνει κατάλληλος έλεγχος για να βρεθούν τα προστατευτικά μέτρα που είναι απαραίτητα. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο τεχνικά ζητήματα, «αλλά και προμήθειες για τρόφιμα, φάρμακα ή ιατρικές προμήθειες», είπε.

………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ …

Τι είπε ο Λαβρόφ για “Νέα Παγκόσμια Τάξη” και έναν ολοκληρωτικό, υβριδικό πόλεμο της Δύσης κατά της Ρωσίας

“ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ” ένα σχέδιο ξαφνικής επίθεσης της Αγγλίας, ΗΠΑ, Ναζιστικής Γερμανίας και Πολωνίας κατά της Ρωσίας αμέσως μετά τη λήξη του Β’ Π.Π. !!!

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………….