ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ. ΕΣΠΑΣΑΝ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΑΦΝΗΣ !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΡΙΞΑΝ ΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΔΑΦΝΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΕΛΛΗΝ-ΩΝ) ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΣΕΙ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑ ΝΟΥ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ “ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ”
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ( ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ..) ΤΡΕΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ ΩΣ ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ “ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΠΟΛΙΤΕΣ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ”.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΜΟΛΥΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ
ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ω Ν

…………………………………………………………………………….

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

……………………………………………………………………..

“ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2019”. ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΤΕ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΤΕ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ:
– ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
.
.
.
.

…………………………

Αλφειός: ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΙΩΝΩΝ…

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

… ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ;;; ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!

………………………………………….

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

…………………………………………………………

……………………………………………………………………