ARMENIAN GENOCIDE. ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (vid). Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΦΑΤΣΑ ΑΛΛΑΖΕΙ… ΓΝΩΜΗ ΠΟΤΕ…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

…………………….

Ο πιο χυδαίος Τσαβούσογλου που έχουμε δει ποτέ: Πρόσβαλε, σαν Γκρίζος Λύκος, τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Κατά την επίσκεψή του στην Ουρουγουάη, ο ισλαμιστής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, βρέθηκε αντιμέτωπος με Αρμένιους διαδηλωτές.

Και τι έκανε ο άθλιος απόγονος του Αττίλα; Έδρασε ως κρυφός Γκρίζος Λύκος που βγήκε στο φως!

Η αντίδρασή του ήταν προκλητική και χυδαία καθώς μία μέρα πριν την τραγική επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, αντικρίζοντας τους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για την επίσκεψή του, προέβη στον χαιρετισμό της τουρκικής εθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.

…………………………..

Οργή για Μεβλούτ στην Ουρουγουάη: “Γκρίζος Λύκος” στους Αρμένιους (vid.)

Ο Πρόεδρος της Ουρουγουάης, Luis Lacalle Pou δήλωσε ότι η ενέργεια του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου εναντίον των Αρμενίων διαδηλωτών ήταν λυπηρή και απαράδεκτη. Μετά το περιστατικό, ο Ουρουγουανός πρόεδρος έδωσε εντολή στον Υπουργό Εξωτερικών της χώρας του να καλέσει τον Τούρκο Πρέσβη και να διαμαρτυρηθεί. Όπως είπε: Η χθεσινή χειρονομία ενός ηγεμόνα προς μια κοινότητα πρέπει να επικριθεί έντονα.

Θυμίζουμε ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών προσπάθησε να χλευάσει τους Αρμένιους διαδηλωτές στο Μοντεβιδέο κάνοντας τον απαράδεκτο χαιρετισμό της υπερεθνικιστικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι. Όπως έγινε γνωστό, το Υπουργείο Εξωτερικών της Ουρουγουάης κάλεσε τον Τούρκο πρεσβευτή Χουσεΐν Μουφτούογλου. Σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, ο Τούρκος πρέσβης θα μεταβεί στο υπουργείο Εξωτερικών για εξηγήσεις σήμερα 25 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ουρουγουάη, ο υπουργός Εξωτερικών χλεύασε τους διαδηλωτές έξω από την τουρκική διπλωματική αντιπροσωπεία όπου συγκεντρώθηκαν για να απαιτήσουν την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων την παραμονή της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ορδές του τουρκικού Αττίλα.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter δείχνει πώς οι διαδηλωτές φώναζαν «asesino» – που σημαίνει δολοφόνος στα ισπανικά, όταν ο Τσαβούσογλου βγήκε από το κτίριο και ήταν έτοιμος να αναχωρήσει. Στη συνέχεια, ο Τσαβούσογλου φαίνεται να χαμογελά και να κάνει τη χειρονομία της υπερεθνικιστικής οργάνωσης Τουρκικών Γκρίζων Λύκων, κοροϊδεύοντας τους διαδηλωτές.

Η χειρονομία που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι υπερεθνικιστές απαγορεύτηκε στην Αυστρία το 2019. Στη Γερμανία, η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση της Γερμανίας και το Αριστερό κόμμα πρότειναν επίσης την απαγόρευση της χρήσης του συμβόλου, χαρακτηρίζοντάς το ως φασιστικό.

Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης επεσήμανε επίσης ότι η αρμενική κοινότητα στη χώρα της Νότιας Αμερικής «πληγώνεται και δικαίως», καθώς οι διαδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο μπροστά από την πρόσφατα εγκαινιασμένη Τουρκική Πρεσβεία στην Ουρουγουάη, ήταν για την αποκήρυξη του Τσαβούσογλου που έφτασε στην χώρα την προηγούμενη μέρα, από την μαύρη επέτειο των 107 χρόνων από την έναρξη της γενοκτονίας των Αρμενίων.

Ο Lacalle Pou διαβεβαίωσε έτσι την κοινότητα των Αρμενίων ότι τόσο το κόμμα του, το Εθνικό Κόμμα (PN, κεντροδεξιά), όσο και ο συνασπισμός που σχηματίζει την κυβέρνησή του και το «Ουρουγουάη τα πάντα» ενδιαφέρονται για το θέμα, καθώς η χώρα ήταν «πρωτοπόρος» στην αναγνώριση της ύπαρξης της γενοκτονίας των Αρμενίων.

………….

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έκανε τη χειρονομία της ρατσιστικής οργάνωσης «Γκρίζοι Λύκοι» προς τους διαδηλωτές από την αρμενική κοινότητα της Ουρουγουάης που διαδήλωναν την ημέρα πριν από την 107η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.

ΠΗΓΕΣ : hellasjournal.com/2022/04/ , defence-point.gr

……………………………………………………………..

Τανέρ Ακτσάμ: «Σχεδιασμένη και οργανωμένη η Γενοκτονία των Αρμενίων»

Τούρκος αρθογράφος: Μήπως δεν είμαστε Τούρκοι αλλά… Έλληνες, Αρμένιοι και Κούρδοι;

AGHET. ARMENIAN GENOCIDE ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.

SAVE KESSAB ARMENIAN GENOSIDE 1915 – 2014… AS EVER…

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΕΜΕΣΙΣ”. ΑΡΜΕΝΙΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ: «…ο δολοφόνος μας είναι εδώ και αδιαφορείς; Δεν είσαι πια γιός μου!»

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

[ GENOCIDE ]… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Είναι τεράστια η Γενοκτονία… Το γεωγραφικό τεμάχιο της Τουρκίας είναι Έλληνες , Σύριοι , Αρμένιοι και Κούρδοι. Η Τράπεζα της Ανατολής ήταν το μονοπάτι του μεταξιού… Υπάρχει και μια θυγατρική τράπεζα Ντόϊτσε Οριέντ Μπανκ, μαζί με τους γερμανούς Ασκεναζίμ…

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !! ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !

………………………………………………………………………………

……………………………………………………………………