ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΛΤΣ, ΣΑΝΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ !!!

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΕΚΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ … 

………………

Γαλλία: Κοινό μήνυμα υπέρ του Μακρόν από τους Σολτς, Σάντσες και Κόστα

«Οι γάλλοι πολίτες βρίσκεται ενώπιον κρίσιμης επιλογής – για τη Γαλλία και για τον καθένα μας στην Ευρώπη», τονίζουν σε κοινό άρθρο τους στη γαλλική Le Monde, ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς και οι πρωθυπουργοί της Ισπανίας και της Πορτογαλίας, Πέδρο Σάντσες και Αντόνιο Κόστα, ενόψει των επαναληπτικών προεδρικών εκλογών της Κυριακής.

«Είναι η επιλογή μεταξύ ενός δημοκρατικού υποψηφίου, ο οποίος γνωρίζει ότι η δύναμη της Γαλλίας αυξάνεται σε μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Ένωση και μιας υποψήφιας της ακροδεξιάς, η οποία στέκεται ανοιχτά αλληλέγγυα με όσους επιτίθενται στην ελευθερία και στη δημοκρατία μας», γράφουν οι τρεις ηγέτες, αναφερόμενοι στον Εμανουέλ Μακρόν και στην Μαρίν Λε Πεν.

Ο εκπρόσωπος των γερμανών Φιλελευθέρων (FDP) για θέματα εξωτερικής πολιτικής Αλεξάντερ Λάμπσντορφ, σε συνέντευξή του στην Neue Osnabruecker Zeitung, περιγράφει την κυρία Λε Πεν ως «λύκο με ρούχα προβάτου», ενώ ο ομόλογός του στο Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) Νιλς Σμιντ δηλώνει στην ίδια εφημερίδα ότι «οι υποσχέσεις της Μαρίν Λε Πεν ισοδυναμούν με αποχώρηση της Γαλλίας από την ΕΕ».

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν ‘Ασελμπορν από την πλευρά του, σε δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό WDR, «βλέπει» τη Γαλλία σε ενός είδους «πολιτικό εμφύλιο πόλεμο» και προειδοποιεί ότι ενδεχόμενη εκλογική νίκη της κυρίας Λε Πεν θα οδηγούσε σε ανεπανόρθωτη ζημιά για την ουσία του σχεδίου ειρήνης και αξιών της ΕΕ. «Μετά τον Τραμπ και το Brexit, η Λε Πεν θα ήταν θανατηφόρα» για την ΕΕ, προειδοποιεί, δηλώνει ωστόσο πεπεισμένος ότι δεν θα εκλεγεί.

…………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………