WORLD BANK – ΡΩΣΙΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ !!!

ΔΗΜΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ … ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΟ … 2014 !!! … ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΞΗΓΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ (θεματική περίληψη) ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΟΗΕ), ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ … ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ … ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: “ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΠΑΝΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ;… ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ !!!”

ΣΧΕΤΙΚΑ … NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία

ΕΝΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ Π.Δ. 169/2013 ΚΑΙ Η ΑΤΟΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Δείγματα Μελετών για τη Δόμηση Χρηματοδότησης για Υλοποίηση Έργων στους 325 Δήμους στην Ελλάδα.

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ; FED: 2,3ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΗΠΑ !! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2,3 ΤΡΙΣ $ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΣ+ΚΥΠΡΟΣ !! ΕΚΤ: 2,3ΤΡΙΣ € ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ !!

………………….

Η Μόσχα, η Πετρούπολη και το Καζάν αναγνωρίζονται ως οι πιο άνετες πόλεις στη Ρωσία

Το μερίδιο των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον έφτασε το 44%

Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Khusnullin: ο αριθμός των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον έχει φτάσει τις 490

Το μερίδιο των ρωσικών πόλεων με ευνοϊκό περιβάλλον το 2021 αυξήθηκε κατά 10 ποσοστιαίες μονάδες στο 44%, δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ρωσίας Marat Khusnullin.
Ο δείκτης ποιότητας αστικού περιβάλλοντος υπολογίζεται ετησίως από το Υπουργείο Κατασκευών της Ρωσίας . Οι πόλεις αξιολογούνται με βάση 36 δείκτες, συμπεριλαμβανομένων των ανέσεων, της κατάστασης των δημόσιων συγκοινωνιών, της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας των δημόσιων χώρων. Ο δείκτης για το 2021 υπολογίζεται για 1117 ρωσικές πόλεις.
Πρόσθεσε ότι έως το 2024, το 60% των ρωσικών πόλεων θα πρέπει να έχουν ένα ευνοϊκό περιβάλλον, έως το 2030 – 80%.
…………………………………………
…………………………………………
ΣΧΕΤΙΚΑ …

[… Το Δημοτικό Δάνειο Ανάπτυξης του Καζάν για τη Ρωσική Ομοσπονδία έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει μια σειρά από τομείς που είναι προτεραιότητα για τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της πόλης του Καζάν.

Το 2003 η πόλη ενέκρινε ένα ολοκληρωμένο στρατηγικής Ανάπτυξης του Καζάν έως το έτος 2015, που περιέγραφε τις προοπτικές ανάπτυξης για την πόλη.

Με βάση τη στρατηγική και την πρόσφατη ανάθεση της δημοτικής κατάστασης για Καζάν, το προτεινόμενο δάνειο θα στηρίξει το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων για τη βελτίωση της,

(i) του προϋπολογισμού της πόλης και την οικονομική διαχείριση,

(ii) το σύστημα κοινωνικής προστασίας,

(iii) τη στέγαση και των κοινωφελών υπηρεσιών.

Σκοπός του δανείου είναι:

(i) βελτίωση της συνολικής δημοσιονομικής κατάστασης στην Πόλη,

(ii) τη βελτίωση του δημοτικού προϋπολογισμού και την διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων,

(iii) να παρέχουν πιο αποτελεσματική παράδοση των κατοικιών, η χρησιμότητα και κοινωνικών υπηρεσιών στον πληθυσμό, μέσω της καλύτερης στόχευσης, την ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας…] http://www.worldbank.org/projects/P082018/kazan-municipal-development-project?lang=en

…………………………………………………………………..

ρωσια-καταπιστευματα- εργα δημωνΗ Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και αποχέτευσης του έργου έχει ως στόχο να σταματήσει την πτώση του νερού και των υπηρεσιών αποχέτευσης των πόλεων μεσαίου μεγέθους που έχουν αποδείξει τη δέσμευσή τους στους στόχους του έργου, και θεσμικές μεταρρυθμίσεις, σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας.

Τα στοιχεία του έργου έχουν ως εξής.

1) Η Άμεσο Επενδυτικό Πρόγραμμα (IIP) κριτήρια επιλογής περιλαμβάνουν αυτές τις επενδύσεις των οποίων α) το πεδίο εφαρμογής, καθώς και τα οφέλη που ορίζονται από το στάδιο της προετοιμασίας, β) προτεραιότητα  στον τεχνικό τομέα, και την ποιότητα των υπηρεσιών, γ) η ικανότητα να επιτευχθεί βελτίωση των υπηρεσιών είναι αποδεδειγμένη και, δ) οι βελτιώσεις είναι ικανές να μειώσουν το λειτουργικό κόστος, και την αναβάθμιση των υπηρεσιών. IIP επενδύσεις θα αντικαταστήσουν τον εξοπλισμό άντλησης, την αποκατάσταση του νερού και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων, σε συγκεκριμένα τμήματα του δικτύου νερού και μολυσμένου νερού.

2) Η ενίσχυση της διαχείρισης και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Βελτίωσης θα υλοποιήσει ένα σύνολο διακυβέρνησης, και της τεχνικής / εμπορικές μεταρρυθμίσεις, για τη βελτίωση των λειτουργιών φυσικό σύστημα, τη διαχείριση και τις οικονομικές επιδόσεις, παρέχοντας εργαλεία hardware / software, καθώς και την τεχνική βοήθεια και εκπαίδευση. Περιλαμβάνει την εισαγωγή της μακροοικονομικής, και master μέτρησης, διαχείρισης ροής, και παροχής νερού με βελτιστοποίηση του δικτύου.

3) η υποστήριξη της διαχείρισης του έργου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των τελικών σχεδίων, προμήθεια, επίβλεψη κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας προς τη μονάδα του έργου και τον έλεγχο. http://www.worldbank.org/projects/P008832/municipal-water-wastewater-project?lang=en

[… Overall management and supervision of the project will be the responsibility of the Gosstroi of the Russian Federation. Day-to-day implementation and administration of the project will be executed on behalf of Gosstroi by the National Foundation for Housing Reform (NFHR). The Foundation is a Russian non-profit organization that is supervised by a Council comprising representatives of the key ministries responsible for managing Bank projects in the communal services sector…]

[…Συνολικά η διαχείριση και εποπτεία του έργου θα είναι η ευθύνη από την Gosstroi της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μέρα με την μέρα η εφαρμογή και διοίκηση του έργου θα εκτελεστεί για λογαριασμό από την Gosstroi Εθνικό Ίδρυμα για Στέγαση Μεταρρύθμιση (NFHR). Το Ίδρυμα είναι μια Ρωσική Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα Οργάνωση που εποπτεύεται από ένα Συμβούλιο που περιλαμβάνει εκπροσώπους από υπουργεία κλειδιά, υπεύθυνη για την διαχείριση, την Τράπεζα, τα έργα καιν τις υπηρεσίες του τομέα…]

………………………………………………………………………………………

ρωσια-δημοι-θερμανση[… Η Δημοτική Θέρμανση έργου για τη Ρωσική Ομοσπονδία στοχεύει στην ελάφρυνση της οικονομικής επιβάρυνσης για τις δημοτικές κυβερνήσεις που συνδέονται με την παροχή τηλεθέρμανσης για τον τοπικό πληθυσμό. Υπάρχουν τέσσερα στοιχεία του έργου. Η πρώτη αποκατάσταση των συστημάτων οικονομικών, περιλαμβανομένης της αντικατάστασης του άνθρακα και μαζούτ καύση παλαιών λεβήτων μόνο θερμότητας με σύγχρονους λέβητες με καύση αερίου, η βελτίωση της ποιότητας της κυκλοφορίας τηλεθέρμανσης νερού, αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων αγωγών τηλεθέρμανσης και οπλισμό με σύγχρονες προ-μονωμένους σωλήνες και εξαρτήματα , αντικαθιστώντας την κεντρική υποσταθμούς τύπου σωλήνα και υπόγεια εγχώρια αγωγούς ζεστού νερού με προηγμένες εναλλάκτες θερμότητας και συστήματα ελέγχου στα μεμονωμένα κτίρια, αντικαθιστώντας hydroelevators στα κυκλώματα θέρμανσης χώρου, έξαψη τις δευτερεύουσες σωληνώσεις και τα θερμαντικά σώματα των κτιρίων, καθώς και στην εγκατάσταση μετρητών θέρμανσης, μεταξύ άλλων. Η δεύτερη συνιστώσα στηρίζει την Κεντρική Μονάδα Έργου Ανάπτυξης (CPDU) και τα κεφάλαια τρίτο συστατικό λειτουργικά έξοδα του CPDU, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε μισθούς, εάν το τοπικό προσωπικό, συμβούλους, ταξίδια δαπάνες, εξοπλισμό γραφείου και ειδών γραφείου. Η τρίτη συνιστώσα παρέχει επίσης το κόστος για τη διεξαγωγή των ελέγχων των οικονομικών καταστάσεων του έργου, καθώς και τα έξοδα που προκύπτουν από περιοδικές επικαιροποιήσεις των αξιολογήσεων της πιστοληπτικής ικανότητας των πόλεων που συμμετέχουν στο έργο. Το τέταρτο μελέτες κεφάλαια συνιστώσα αποσκοπεί στην υποστήριξη της συνολικής ανάπτυξης του τομέα της τηλεθέρμανσης και τις κοινοτικές υπηρεσίες…] http://www.worldbank.org/projects/P038551/municipal-heating-project?lang=en

………………………………………………………………………