Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές κραμβόσπορων , ηλιόσπορων και έβαλε πλαφόν στις εξαγωγές ηλιέλαιου

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ , ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΒΟΥΛΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;

… ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΩΫΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΓΡΑΝΑΠΑΥΣΗ 300.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΗΣ ΓΗΣ … ΕΛΕΩ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ” !!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΙΤΑΡΙ ΕΙΧΑΜΕ … ΚΑΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΕΙΧΑΜΕ … ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ … ΟΤΑΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ή ΕΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ !!!

ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ … ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ … ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΨΩΜΙ , ΖΑΧΑΡΗ , ΗΛΙΕΛΑΙΟ , ΠΑΤΑΤΕΣ , ΦΑΣΟΛΙΑ , … ΚΛΠ…

ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ … Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ … ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ … ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΦΙΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ … ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ … ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΥΨΗ … ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ !!!

ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΑΣ !!!

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ … ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ;;; ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ … ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ …

……………….

Ρωσία: Απαγόρευση εξαγωγών σπόρων ηλίανθου και ελαιοκράμβης και πλαφόν στο ηλιέλαιο

Προκειμένου να διασφαλιστεί ο εφοδιασμός των Ρώσων πελατών με ηλιέλαιο και κραμβέλαιο, το Υπουργείο Γεωργίας της Ρωσίας διέταξε απαγόρευση εξαγωγών από 1ης Απριλίου έως τα τέλη Αυγούστου 2022.

Η Ρωσία είναι η τρίτη κυριότερη χώρα εξαγωγής σπόρων ηλίανθου παγκοσμίως και από τους βασικότερους παραγωγούς ηλιελαίου.

Επιπλέον, οι εξαγωγές ηλιελαίου θα πρέπει να περιοριστούν σε 1,5 εκατ. τόνους από την 15η Απριλίου έως τα τέλη Αυγούστου. Αυτό θα εξασφαλίσει την προσφορά των Ρώσων πελατών στο πλαίσιο της αυξημένης ζήτησης και τιμών.

( με πληροφορίες από : zougla.gr , nau.ch

………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΙ ΗΠΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ !!! ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ !!! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;

ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ “ΘΕΟΣΤΑΛΤΗ” ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΑ !!! Το Βατικανό πλήρωσε 10 εκ.€ σε ρούβλια για να προμηθευτεί ρωσικό φυσικό αέριο!

Ρωσικό αέριο. Ξεκινά ο μηχανισμός: πώς θα λειτουργήσει το σύστημα πληρωμής σε ρούβλια, μετά και το διάταγμα του Πούτιν !

……………………………………………………………………………

……………………………………………………………………