ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ !! (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΜΙΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 2022 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΔΙΑΙΩΝΊΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΘΟΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ☎️ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 📧e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

radioalfeios@gmail.com

…………………………………………………………………….

……………………………………………………………………