ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ” ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΠΩΣ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Enfield 8000: Το πρώτο ηλεκτροκίνητο που παραγόταν στη Σύρο, μετά από 48 χρόνια κυκλοφορεί με ελληνικές πινακίδες !!!

ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ. ΤΟ 1906 ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ !! ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ HENRY FORD ΣΤΙΣ Η.Π.Α. !!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ 3D ΕΚΤΥΠΩΤΗ, InMoov ρομπότ (ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ) ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

“Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες…” !! παρουσιάστηκε παλμικό πυροβόλο κατευθυνόμενο με Laser από Ελληνικά χέρια !!!

ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ…

ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Η ΕΛΒΟ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ 29ΕΚ ΕΥΡΩ !! ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ !!!

Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΠΕΤΥΧΕ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ. ( ΓΙΑ 29 ΕΚ ΕΥΡΩ ) ( ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ )

…………………………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ > ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ > ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΠΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ !!!

εργασια-συνταξη

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.