ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.

ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΠΗΓΗ : https://basileiosdrosos.blogspot.com/2022/03/kommata-kai-politikoi.html

…………………………………………………………………

……………………………………………………………………