ΜΥΔΡΟΙ ΤΗΣ Lara Logan !!! Το ναζιστικό τάγμα Azov, χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΜΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ CBS ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ America’s Voice ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ Ask;ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ “μαριονέτα” ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !!!

ΓΡΑΦΑΜΕ … ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

BIDEN: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο)

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

……………………………………..

Αμερικανίδα δημοσιογράφος Lara Logan: Η Δύση δεν αναγνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Lara Logan, στον αέρα του Real America’s Voice , εξέφρασε την άποψη ότι τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να παραδεχτούν τι πραγματικά συμβαίνει στην Ουκρανία και αναγκάζονται να πιστεύουν οτιδήποτε κακό λέγεται για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει πολλή παραπληροφόρηση που δεν έχουμε ξαναδεί… Οδηγούμαστε σε αυτό το κουτί όπου πρέπει να μισούμε τον Βλαντιμίρ Πούτιν, να πιστεύουμε ο,τιδήποτε κακό λέγεται για αυτόν και να αγαπάμε την Ουκρανία. Και υπάρχει τίποτα στο ενδιάμεσο», είπε η Λόγκαν

Η δημοσιογράφος πιστεύει ότι οι αρχές των ΗΠΑ είπαν ψέματα για το τι συνέβαινε στην Ουκρανία .

“Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης δεν θέλουν να παραδεχτούν τι πραγματικά συμβαίνει. Στη δυτική Ουκρανία, υποστηρίζουν τους Ναζί”, είπε, προσθέτοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες χρηματοδοτούν τους Ναζί στην Ουκρανία εδώ και πολύ καιρό.
Η Λόγκαν τόνισε ότι θεωρεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι «μαριονέτα».
«Ο Πούτιν προειδοποιεί εδώ και 15 χρόνια ότι δεν πρόκειται να μείνει αδρανής όταν οι παγκοσμιοποιητές χτίζουν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία», είπε.
…………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ 1919 ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΑ ΖΟΦΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ή ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ(;) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

…………………………………………………….

Lara Logan spoke out about Ukraine, Nazism and the Western media.

“Το τάγμα Azov, το οποίο χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ, σκοτώνει αμάχους στην ανατολική Ουκρανία” – News & Documentary η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Lara Logan μίλησε για την Ουκρανία, τον ναζισμό και τα δυτικά μέσα ενημέρωσης.

«… Ξέρετε, αυτές τις μέρες είναι δύσκολο να πιστέψουμε όλα όσα μας λένε οι ηγέτες μας επειδή είπαν ψέματα για τον COVID. Είπαν ψέματα για τη ρωσική συμπαιγνία. Είπαν ψέματα για τη διαδικασία παραπομπής στην Ουκρανία. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην Ουκρανία, αλλά δεν μιλάει κανείς για το τι συμβαίνει…

Παρατηρείτε τέτοια ανεντιμότητα όταν πρόκειται για την ιστορία της Ουκρανίας. Βλέπετε τέτοια ανεντιμότητα όταν πρόκειται για το τάγμα Azov, το οποίο χρηματοδοτείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.

Ομοίως, μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες τους με σημαία του ΝΑΤΟ και σβάστικα στο διαδίκτυο. Και ταυτόχρονα το δικό τους έμβλημα περιέχει τον απόκρυφο μαύρο ήλιο, που ήταν το ναζιστικό έμβλημα των SS.

Το τάγμα Azov σκότωσε αμάχους στην ανατολική Ουκρανία, αλλά δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Γι’ αυτό η Κριμαία ψήφισε υπέρ της ανεξαρτησίας.

Γι’ αυτό η Κριμαία ήθελε να είναι με τη Ρωσία. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και η Δύση δεν θέλουν να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα αυτού που συμβαίνει: η Δυτική Ουκρανία υποστήριξε τους Ναζί. Ήταν το αρχηγείο των ναζιστικών SS…».

………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ …

Ο George Soros πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. ΕΓΓΡΑΦΟ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ του ΧΙΤΛΕΡ στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και του Δ.Ν.Τ. (βίντεο)

Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ BIS (βίντεο)

Συνεργοί των Ναζί: Ιωάννης Ράλλης και ο εβραϊκός στρατός του Χίτλερ

ΧΙΤΛΕΡ, ΕΥΓΟΝΙΚΗ Β’ΠΠ, ΕΑΜ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ…

ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ: Βατικανό, Κούβα, Η.Π.Α και Εβραίοι

Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967]

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ) ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ, ΤΟ “Ελληνο-Τουρκικό ομοσπονδιακό κράτος” ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΝΕΜΕΣΙΣ” ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΤΙΜΩΡΩΝ…

…………………………………………………………………………