Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΕΘΕΣΕ 30δις $ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ IMF (ΔΝΤ) ΚΑΙ ΣΕ SDR ΓΙΑ ΤΟ 2022 ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Bretton Woods. ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Η Irina Badmaeva ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ RIA Novosti ΤΗΝ 15 Μαρτίου 2022 ΜΕ ΤΙΤΛΟ : Πήραν μια νέα πορεία. Θα μπορέσει η Κεντρική Τράπεζα να σώσει το ρούβλι

ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ … [ … Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στις αρχές Φεβρουαρίου υπήρχε χρυσός αξίας 132 δισ. δολαρίων στην Κεντρική Τράπεζα. Περίπου 30 δισ. διατέθηκαν στα αποθεματικά του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σε ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα. Οι κυρώσεις δεν ισχύουν για αυτά… ] ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ , ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ-ΜΕΤΟΧΟΥΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ … Bretton Woods. Ν. 1086/4-7-1980 ΦΕΚ Α” 256 , Β’ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Δ.Ν.Τ. ! ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΑΒΗΚΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΕΤΔ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ !

ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ … [Όσον αφορά τα αποθέματα χρυσού, η Ρωσία βρίσκεται στην τέταρτη θέση παγκοσμίως μετά την Ελβετία, την Ιαπωνία και την Κίνα] !!!

… ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ … [ … ΥΠ’ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ … Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ … ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ !!! ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΧΡΥΣΟ !!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ( ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ) Ο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 766 / ΦΕΚ Α’ 315 / 27-12-1945 !!! … ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ …

27-12-1945 Η ΒΟΥΛΗ ΚΥΡΩΣΕ TΟ Bretton Woods !! ΗΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ !!

GLOBAL TRUST ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ( video English – Greek subs ) BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Bretton Woods, IMF(ΔΝΤ) / World Bank Group [όπως τροποποιήθηκε μέσω της 113-6 ης Μαρτίου, 26, 2013]

…………………………………………………………………

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ-ΚΡΑΤΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ !!!

…………………………………………………………………………

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ PΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

………………………………………………………………………….

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ …

« … ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ»

«ΤΩΡΑ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ».

«ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ 4ο … »

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ROTHCHILD… ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ.

[ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΝΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΟΛΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΛΕΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΜΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΩ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝΕ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩ: “ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΦΥΓΩ”. «ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΣΩΡΡΑ;» ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ «ΔΗΛΑΔΗ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑΝΤΑ;».

«ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΝΤΟΜ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ» «ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ; , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;»

«ΛΕΩ , ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΕ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ».

«ΤΩΡΑ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ , ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ».

«ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ 4ο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΤΙΣΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ». ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΞΕΡΕ… ]

…………………………………………………………………………

………………………………………………………….