Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί…

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

……..

Αμερικανός κατάσκοπος αποκαλύπτει δεσμούς μεταξύ της Δύσης και των Ουκρανών νεοναζί

Αμερικανός πρώην κατάσκοπος Ritter: Ο στρατός των ΗΠΑ και της Βρετανίας εκπαίδευσε Ουκρανούς νεοναζί

The first troops to be trained by US and British soldiers were the neo-Nazi Azov Battalion.

ΜΟΣΧΑ, 13 Μαρτίου – RIA Novosti. Ο Αμερικανός, ο Βρετανός και ο Καναδός στρατός εκπαίδευσε νεοναζί στην Ουκρανία, οι οποίοι αργότερα κατέλαβαν ουσιαστικά την εξουσία στη χώρα. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τζορτζ Γκάλουεϊ ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ξένες μονάδες επισκέφτηκαν την Ουκρανία για να δημιουργήσουν εθνικιστικά αποσπάσματα στα δυτικά της χώρας. Στη συνέχεια, αυτοί οι άνθρωποι ανέτρεψαν τον νόμιμο πρόεδρο και άρχισαν να ακολουθούν μια βίαιη πολιτική. Η επιρροή τους έχει γίνει τόσο σοβαρή που οι νεοναζί απείλησαν ακόμη και τον πρώην αρχηγό του κράτους Πέτρο Ποροσένκο , ο οποίος ήταν έτοιμος να αναγνωρίσει το ειδικό καθεστώς του Ντονμπάς το 2015, σημείωσε ο Ρίτερ. Μια παρόμοια μοίρα είχε και ο υφιστάμενος, Volodymyr Zelensky .
.
“Ο Ζελένσκι τοποθετήθηκε ως πρόεδρος που θα φέρει την ειρήνη. Ήρθε στη γραμμή οριοθέτησης, μίλησε με το τάγμα Αζόφ, τους είπε να καταθέσουν τα όπλα, και εκείνοι απλώς τον έδιωξαν έξω λέγοντας “σκάσε, αλλιώς θα σε κρεμάσουμε απ’ το λαιμό μέχρι να πεθάνεις», είπε ο Ρίτερ.
.
Ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών τόνισε ότι τα εθνικά τάγματα δεν διαλύθηκαν με συλλήψεις ή εκκαθάριση των μελών τους: έγιναν μέρος των ουκρανικών στρατευμάτων και τώρα οι εκπρόσωποί τους είναι «παντού».
“Το πιο ενοχλητικό σε όλα αυτά είναι ότι Βρετανοί, Αμερικανοί και Καναδοί στρατιώτες πήγαν στην Ουκρανία για να εκπαιδεύσουν αυτούς τους νεοναζιστικούς σχηματισμούς, ο πρώτος από τους οποίους ήταν ο Αζόφ. Εκπαιδεύσαμε τους Ναζί”, συνόψισε.

…………………………..

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΤΟ 2014 …

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ;

[…η ηγεσία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έχει μεταφέρει στην περιοχή πολλές δυνάμεις εθνικιστικών αποσπασμάτων όπως του περιβόητου «Δεξιού Τομέα», του «Τάγματος του Αζόφ», κτλ. Σημειώνεται πως χτες, Ουκρανός Βουλευτής προειδοποιούσε για σφαγή του φιλορωσικού πληθυσμού….] 14 Φεβρουαρίου 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. Η Ε.Ε. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ !!! ( ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ !!! )

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ- Douglas McGregor – Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ Aidar ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΣΕΡΚΑΣΙ ΚΑΙ ΟΔΗΣΣΟΥ !!

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ !!! ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ “ΑΖΟΦ” !!!

Καταστράφηκε η πρώην βάση του τάγματος Azov στο Shirokino (βίντεο). Η Χερσώνα στα χέρια των Ρώσων. ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ashkenazi ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Ο πατριωτισμός του Ζελένσκι … Με απόφασή του, το Χανουκά (η σφαγή των Ελλήνων), το εβραϊκό Πέσαχ και το Ρος Ασσανά (η εβραϊκή πρωτοχρονιά) κηρύχθηκαν (το 2020 ) επίσημες αργίες στην Ουκρανία!

Η Ουκρανία «εξαφάνισε» την ελληνική γηγενή μειονότητα, με νόμο του Ζελένσκι το καλοκαίρι του 2021 !

«Ανθρώπινη ασπίδα»: Ουκρανοί εθνικιστές κρύβονται πίσω από αμάχους !!

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απελευθέρωσαν 300 ομήρους Ουκρανών εθνικιστών που κρατούνταν σε μοναστήρι !

………………………………………

……………………………………………………………………..

……………………………………………………………………………….