ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ELEFSIS TV

Ο κατάλογος των ελληνικών πολιτικών κομμάτων, που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα με την καθιέρωση της Συνταγματικής Μοναρχίας από το πρώτο Σύνταγμα του 1844 είναι πραγματικά ατελείωτος. Κόμματα συντηρητικά, σοσιαλιστικά, κουμμουνιστικά, σοσιαλδημοκρατικά, κεντρώα, αριστερά, δεξιά κ.ο.κ. αποτέλεσαν τους διαχειριστές της κρατικής εξουσίας στην Ελλάδα είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση…

Παρά όμως την φαινομενική ποικιλία των κυβερνώντων η Ελλάδα δεν μπόρεσε ποτέ να αποκτήσει την ανεξαρτησία της και την κραταιότητα της… γιατί άραγε; Η ιστορία παρέχει άπειρες αποδείξεις ότι τα ελληνικά κόμματα είναι κατά γενική ομολογία η φατριαστική οργάνωση
της αυτόκλητης εγχώριας ελιτίστικης κλίκας που με την σειρά της αποτέλεσε την φατριαστική έκφραση της παρουσίας και επιρροής του «ξένου παράγοντα» στη χώρα και δη, του τραπεζίτη..

Τα κόμματα λοιπόν παρά λοιπόν τις ονομαστικές διαφοροποιήσεις τους έχουν προφανείς ομοιότητες και έκδηλες συγγένειες με κοινούς στόχους και φυσικά αποτελούν τους βασικούς «ενόχους» του διαρκούς ελληνικού δράματος ..

Ο κύριος ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ- υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ στο Νομό Σερρών- αποδεικνύει την κοινή ρίζα των κομμάτων στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.

………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………