ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ !!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΛΑΒΡΟΦ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ … Χωρίς να αναφέρει αποδείξεις, ο ρώσος ΥΠΕΞ έκανε λόγο για πληροφορίες της Μόσχας ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για το ενδεχόμενο να χάσουν τον έλεγχο αυτού που περιέγραψε ως εργαστήρια χημικών και βιολογικών δοκιμών στην Ουκρανία κατηγορώντας μάλιστα τη Βρετανία ότι κατασκευάζει εκεί στρατιωτικές βάσεις… ]

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ … ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

…………………………………..

9 υπόγεια εργαστήρια αμερικανικών βιολογικών όπλων στην Ουκρανία καταστράφηκαν από ρωσικούς πυραύλους Iskander!

Πληροφορίες που φέρονται επιβεβαιωμένες σημειώνουν ότι 9 υπόγεια εργαστήρια αμερικανικών βιολογικών όπλων στην Ουκρανία καταστράφηκαν από ρωσικούς πυραύλους Iskander.Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το στάτους των 4 άλλων εργαστηρίων.

Boύλγαροι δημοσιογράφοι δημοσιοποίησαν χάρτη με τις θέσεις των εργαστηρίων αυτών στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ

……………………………….

Λαβρόφ: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση

«Αν κάποιοι απεργάζονται ένα σχέδιο αληθινού πολέμου εναντίον μας, πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά», είπε Ρώσος υπουργός Εξωτερικών και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε κανένα είδος προβοκάτσιας να μας αποσταθεροποιήσει».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως θα βρεθεί λύση στην ουκρανική κρίση και ότι ένας νέος γύρος συνομιλιών πρόκειται να ξεκινήσει μεταξύ ρώσων και ουκρανών αξιωματούχων, αλλά πρόσθεσε ότι ο διάλογος της Ρωσίας με τη Δύση πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό.

Ο Λαβρόφ επανέλαβε ότι η Μόσχα δεν θα ανεχτεί τη στρατιωτική απειλή από την Ουκρανία, η οποία όπως είπε λαμβάνει εντολές από την Ουάσινγκτον.

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ εκτίμησε ακόμη ότι κάποιοι ξένοι ηγέτες προετοιμάζονται για πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και επισήμανε ότι τα περί πυρηνικού πολέμου δεν αναφέρονται από τη Ρωσία. «Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δεν μπορεί παρά να είναι πυρηνικός, αλλά σας εφιστώ την προσοχή στο γεγονός ότι αυτό είναι στο μυαλό των δυτικών πολιτικών και όχι των Ρώσων», είπε. Η Ρωσία δεν κάνει σκέψεις για πυρηνικό πόλεμο, διευκρίνισε. Ο Λαβρόφ επισήμανε ότι πρόσφατες δηλώσεις των ομολόγων του της Γαλλίας και της Βρετανίας, Ζαν-Ιβ Λεντριάν και Ελίζαμπεθ Τρας αντίστοιχα, οι οποίοι αναφέρονταν στην πυρηνική αποτροπή και στον κίνδυνο πολέμου με τη Ρωσία.

«Αν κάποιοι απεργάζονται ένα σχέδιο αληθινού πολέμου εναντίον μας, πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά», είπε και διαβεβαίωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε κανένα είδος προβοκάτσιας να μας αποσταθεροποιήσει» και ότι η Μόσχα θα συνεχίσει «μέχρι τέλους» την στρατιωτική της επιχείρηση στην Ουκρανία.

Όσον αφορά τις κυρώσεις της Δύσης η Μόσχα τις θεωρεί «φόρο επί της ανεξαρτησίας» και είναι πεπεισμένη ότι έχει δίκιο στην αντιπαράθεσή της με τη Δύση.

Ο Λαβρόφ κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι επιδιώκει να διατηρήσει υπεροχή και επισήμανε ότι, ενώ η Ρωσία έχει πολύ καλή θέληση, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει τα συμφέροντά της.

Η ρωσική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Ουκρανίας στοχεύει, μεταξύ άλλων, σημείωσε, στο να διασφαλίσει ότι το Κίεβο δεν θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και η Μόσχα δεν θα επιτρέψει στην Ουκρανία να διατηρήσει υποδομές που απειλούν τη Ρωσία.

Ουκρανοί αξιωματούχοι έχουν κατηγορήσει τις ρωσικές δυνάμεις ότι πλήττουν περιοχές αμάχων, αλλά ο Λαβρόφ σχολίασε ότι τα ρωσικά στρατεύματα έχουν αυστηρές εντολές να χρησιμοποιούν υψηλής ακρίβειας όπλα και να καταστρέφουν στρατιωτικές υποδομές.

Οι ρωσικές δυνάμεις επιτίθενται σε στρατιωτικούς στόχους στην Ουκρανία, είπε ο Λαβρόφ προσθέτοντας ότι ο όρος «παράπλευρες απώλειες» χρησιμοποιείται από την εποχή των δυτικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ και στη Λιβύη.

Χωρίς να αναφέρει αποδείξεις, ο ρώσος ΥΠΕΞ έκανε λόγο για πληροφορίες της Μόσχας ότι οι ΗΠΑ ανησυχούν για το ενδεχόμενο να χάσουν τον έλεγχο αυτού που περιέγραψε ως εργαστήρια χημικών και βιολογικών δοκιμών στην Ουκρανία κατηγορώντας μάλιστα τη Βρετανία ότι κατασκευάζει εκεί στρατιωτικές βάσεις.

ΠΗΓΗ

……………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ …

ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ !!!

Αποκαλύψεις για τη Λέσχη Bilderberg. Αυτοί που θέλουν τη μείωση του πληθυσμού της Γης.

«Μία Σύντομη Ιστορία του Μέλλοντος» ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ… ΕΥΡΑΙΩΣ ΠΩΛΗΘΕΝ !!!

CIA. Projekt Operation Mockingbird (Επιχείριση κοτσύφι) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

……………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………