ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ… (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

 ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΤΟ “WEB TV” ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Ν.ΛΕΥΚΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ: “ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ – ΤΟ ΓΑΛΑ”.

.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ, ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΤΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
.
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΤΙ Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΝΑΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ CODEX ALIMENTARIUS-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

……………………………………………………………..

……………………………………………………………………