ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Κ.Δ.Π.ΑΤΤΙΚΗΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 (βίντεο)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΔΩΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ.

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ.

Ο ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ “ΛΙΣΤΑΣ ΠΕΤΣΑ”. 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ; 

Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ, Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ “ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ”.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΕΝΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ.

 ΜΕ ΠΡΟΒΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ Η “ΟΡΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ” & “ΈΣΟΔΑ ΑΠΟ ΡΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ” ΑΦΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; 

ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ! 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ”ΠΑΙΔΙΩΝ” ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΩΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΤΗ

 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ !!!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

………………………………………………………………….

……………………………………………………………………