ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΙ ΡΟΜΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΟΥΝ Ι.Χ. ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΠΟΡΤΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΕΗ !!! (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤO ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ !!! ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ … ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΑ !!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ … ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ … ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

ΑΙΦΝΗΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΤΟΥ 2007 ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΑΣΑΝ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΡΟΜΑ ( ΚΑΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ) ΚΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ ΤΟΥ “ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!! ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ , ΕΝΑ “ΝΟΥΜΕΡΟ” ΑΦΜ ΚΙ ΕΝΑ “ΧΩΡΙΟ” ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΡΠΑΖΕ ΤΟ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ … ΜΑΥΡΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΤΕ…

………………..

Βασιλειάδης Δημήτριος “ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ”.

ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΆΛΕΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΎΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟΊ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΌΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΙΑ ΜΙΚΡΉ ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΗΣ ΤΆΞΕΩΣ ΤΟΥ 16-18% ΔΙΟΙΚΕΊ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΈΝΟΥ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΉ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΕΠΊΣΗΜΑ 45% ΑΝΕΠΊΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60%).
“ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ’ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ”
ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΣΉΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΌΣΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΏΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΏΝ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΉΣ.
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..
ΤΟ ΚΆΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ “ΒΑΛΕΙΣ ΠΛΆΤΗ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 30000-40000 ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΈΓΞΟΥΜΕ ΕΜΕΊΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΈΝΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΚΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ..
ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ.
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΙ ΑΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΤΩΡΑ Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΑΡΑ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΓΙΝΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΕ
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 26-01-2022

……………………………………………………………………….

……………………………………………………………………