ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; …

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΜΑΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ “ΔΟΜΕΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ !! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” !!

ΟΡΔΕΣ ΑΤΑΚΤΩΝ ΜΑΧΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ !!!

……………………………….

Stergios Tzintzios ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ…..Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗΣ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ,10.000 ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ….

ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΟΜΠΡΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 17′ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ…..ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΙΚΑΝΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ “ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ” Ή ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….
ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ RAFALE……
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΔΟΜΩΝ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΑΜΥΝΗΣ
ΣΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΥΠΝΩΣΗ Ή ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ….

……………………………………..

ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ : “μπορώ να φέρω και 10.000 και θα το κάνω”  ( ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ … “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…” )

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/watch/?v=652596769419994&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing

ΕΒΡΟΣ. Φυλάκιο-διαμαρτυρία: “Όχι νέες δομές” – Έσπασαν το μπλόκο των ΜΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

…………………………………………………………………………

……………………………………………………………………