Ε.ΣΥ. ΚΔΠΔΠ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

18/01/22 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και το κομματικό του επιτελείο επιδίδεται σε πορείες-φιέστες διαφήμισης του ιδίου και παραπλάνησης των δημοτών καλώντας τους δημότες να κάνουν μηχανοκίνητη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα επί χρόνια άλυτα προβλήματα του Δήμου Πατρέων και τις πολιτικές φτωχοποίησης των δημοτών που η ίδια η δημοτική αρχή ως κομματικό όργανο εκτελεί και εφαρμόζει συστηματικά.

Οι δημότες της Πάτρας θυμούνται πριν 5 χρόνια ότι η “ποδαράτη” πορεία – φιέστα Πάτρα-Σύνταγμα του 2016 που οργάνωσε η δημοτική αρχή Πελετίδη με σύνθημα “δουλεία για όλους”, ωφέλησε τελικά μόνο στην προσωπική του προβολή.

Ποιος νόμος υπαγορεύει ότι η Βουλή των Αθηνών -που μέσα κυβερνά και το κόμμα σας κύριε Πελετίδη εδώ και μισό αιώνα- πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τα αιτήματα των πολιτών που διαδηλώνουν; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Καταντήσατε τους δημότες επαίτες απέναντι σε ένα κομματικό κράτος που γνωρίζετε ότι όλοι οι βουλευτές του έχουν νομοθετήσει ξεδιάντροπα και ομόφωνα την ΑΣΥΛΙΑ τους για κάθε έγκλημα που νομοθετούν εναντίον των πολιτών.

Τα κόμματά σας εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους, αποκρύπτοντας τον τεράστιο πλούτο τους.

Εξαπατάτε τους δημότες καλώντας τους να διαμαρτυρηθούν μπροστά από μια Βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε Σώμα με Νόμο. Γιατί δεν λέτε στους Δημότες ότι όλοι οι βουλευτές των κομμάτων- συμπεριλαμβανομένου του κόμματος σας -μέσα στην Βουλή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ διότι δεν υπάρχει ΦΕΚ -ΝΟΜΟΣ που να τους καταγράφει ως βουλευτές του Σώματος της Βουλής;

Καλούμε όλους τους δημότες να απαξιώσουν τα κομματικά στελέχη που έχουν καταλάβει τον δήμο τους και να ενεργοποιηθούν στους δημοτικούς οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, να γνωρίσουν με αποδείξεις τον τεράστιο πλούτο τους και να διοικήσουν με πραγματική Δημοκρατία Αξιών και Αρχών της Ελληνικότητας την ίδια μας την Ιερή χώρα Ελλάς.

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ, ΑΡ. ΓΕΜΗ 132545107000 Τηλ. +30 2621044277, Ε-ΜΕΙΛ: esydpdp@gmail.com

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 26210 44277 EMAIL: press.esydpdp@gmail.com

………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………