Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ. Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. (βίντεο)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β’ , ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ 337 Π.Κ.Χ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΛΑΜΠΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.
ΕΤΣΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ, Ο ΚΟΥΝΤΕΝΧΟΒΕ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ¨ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
dgkioura@gmail.com -697 7173 042

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΜΕΡΟΣ Β’) – Ο ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΜΕΡΟΣ Α’ ) – ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

………………………………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

Απο τον Καρλομάγνο στην Άνγκελα Μέρκελ και την λεγόμενη ευρωπαϊκή οικοδόμηση

………………………………………………………………………..

……………………………………………………………………