ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ / ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΞΕΝΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΕΠΙΔΊΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΤΟ ΒΑΥΑΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΝΟΜΩΝ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ” ΓΑΛΛΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΛΒΕΤΙΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΑΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΗΠΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
radioalfeios.gr/web-tv – radioalfeios@gmail.com

….

ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΙΕΡΟΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ) ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ “ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ” ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΩΝ ΠΕΡΙΗΓΗΤΩΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 17ου ΚΑΙ 18ου ΑΙΩΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ -ΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ – ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ¨ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ” ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΑ_ΒΑΓΕΝΑ ☎️ΤΗΛ.:,6997255597 & 6993013015 📧e-mail: georgiavayena@gmail.com IΣΤΟΤΟΠΟΣ: https://georgiavayena.blogspot.com TWITTER: https://twitter.com/georgiavayena FACEBOOK: https://www.facebook.com/georgiavayena ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΑΝΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

radioalfeios.gr/web-tv – radioalfeios@gmail.com

………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ

200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟ 1820 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΧΘΗΚΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ. 18 ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΤΡΩΪΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΛΗΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΦΩΒΕΛ ΤΟ 1812…

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ !! ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ “ΛΟΥΒΡΟΝ” «Musée du Louvre» !!!

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ. ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 98 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ: 359.849.052.986.572

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ (βίντεο)

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ “ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞ. ;; ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΚΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ; (βίντεο)

……………………………………………

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;; ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

[ … ζ) Πολιτισμός & Αθλητισμός,
1. Ενδελεχής έλεγχος όλων όσων εργάστηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ως πολιτικοί και ως διοικητικοί,
2. Έλεγχος όλων των συμβάσεων για τα έργα και τις εκδηλώσεις του Υπουργείου,

ΣΕΛΙΔΑ 8 από 40

3. Έλεγχος των συμβάσεων με Κράτη, οργανισμούς, πανεπιστήμια, αλλοδαπές αρχαιολογικές υπηρεσίες ή άλλους, όπου θα γίνει πλήρης έλεγχος των ανασκαφών, το που βρίσκονται σήμερα τα ευρήματα, τις συμφωνίες που έγιναν γύρω από αυτά, η μέχρι σήμερα εκμετάλλευσή τους, για όλες τις ανασκαφές που έχουν γίνει έως σήμερα,
4. Έλεγχος των ευρημάτων από τις ανασκαφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και την
κατάληξη τους,
5. Θα γίνει έλεγχος όλων των σημείων αποθήκευσης των ευρημάτων από ανασκαφές κυρίως αυτών των Μουσείων,
6. Θα συσταθεί επιτροπή ελέγχου με εμπειρογνώμονες αρχαιολόγους και με εισαγγελική παρουσία για τον καταλογισμό ευθυνών σε όσους κακοποίησαν και ασέλγησαν σε βάρος της κληρονομιάς του Έθνους μας, ..]

………………………………………………………………………

……………………………………………………………………